04.09.2023, 23:38 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2023, 13:33 przez Ulysses Rookwood.)
Wiadomość od Ulyssesa była lekko mówiąc: trochę podejrzana. Niby tak samo schludna i opieczętowana jak zwykle, a jednak – czytając ją – miałeś wrażenie, że Rookwood był wyraźnie podenerowany.
rozważałeś może zakup nowej kanapy do salonu? Jeśli nie, to śpieszę donieść, że obecnie kanapy są w bardzo dobrych cenach. Wybierz tylko kolor a zakupię ją dla Ciebie.
U.
PS: A myślałeś może nad nowymi zasłonami? Wybierz kolor.
PS2: Uwierz mi, że w tym momencie bardzo potrzebujesz nowej kanapy, zasłon i dywanu. I nie, pewnych zniszczeń nawet magia nie naprawi. Próbowałem.
PS3: Nasz pies nie zrobił nic w Twoim gabinecie, więc chyba jeszcze nie muszę odsyłać Ci kluczy?
17 maja 1972
C., rozważałeś może zakup nowej kanapy do salonu? Jeśli nie, to śpieszę donieść, że obecnie kanapy są w bardzo dobrych cenach. Wybierz tylko kolor a zakupię ją dla Ciebie.
U.
PS: A myślałeś może nad nowymi zasłonami? Wybierz kolor.
PS2: Uwierz mi, że w tym momencie bardzo potrzebujesz nowej kanapy, zasłon i dywanu. I nie, pewnych zniszczeń nawet magia nie naprawi. Próbowałem.
PS3: Nasz pies nie zrobił nic w Twoim gabinecie, więc chyba jeszcze nie muszę odsyłać Ci kluczy?