15.09.2023, 13:05 ✶
(13.09.2023, 18:48 )Chester Rookwood napisał(a): W opisie lokacji, a konkretnie w ich cechach jest wzmianka o kościach patroli i o ile to dla właścicieli tych lokacji wykonujących ryzykowne transakcje, tak przychodzę z sugestią stworzenia kości dla Aurorów i BUMowców którymi mogliby sobie rzucać podczas wątków zawodowych na terenie magicznego Londynu. Taki odpowiednik sumy przypadków. Owszem, możemy sobie to sami wymyślić, ale jednak taka kość to element zaskoczenia.Myślałam o tym i wstępnie - nie będzie to dodane. Po pierwsze produkowanie tego, sumy i jeszcze innych rzeczy to dla mnie za dużo. Jeżeli ktoś ma na to konkretny koncept, który nada tej kości sens na dłużej niż miesiąc - oczywiście zapraszam do szerszego opisania tego i dodamy to na forum, ale dla mnie to raczej materiał na jakieś pojedyncze zadania do rozdania chętnym graczom jeżeli ktoś ma przypływ weny, niż coś takiego jak suma przypadków, bo sprawy kryminalne ciężko uczynić takimi, żeby mogły się powtarzać pomiędzy graczami.