• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 8 Dalej »
Alice Flora Greengrass

Alice Flora Greengrass
Widmo
Ludzie, którzy są szaleni rzadko zastanawiają się nad tym, czy są szaleni.
krew
genetyka
zawód
Na pierwszy rzut oka zauważyć można łobuzerski, pewny siebie uśmiech, zielone oczy, które na każdego patrzą radośnie. Ma twarz pokrytą sporą ilością piegów i lekko zadarty nos. Włosy są ogniście rude, proste, sięgają nad ramiona. Alice ma 153 centymetry wzrostu i waży 47 kilogramów.

Alice Greengrass
23.09.2023, 16:54  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2024, 00:50 przez Alice Greengrass.)  

Ludzie, którzy są szaleni

rzadko zastanawiają się nad tym, czy są szaleni.

[Obrazek: grInwXo.jpg] [Obrazek: N4J53km.jpg] [Obrazek: cyM1R4m.jpg]

Punkt Pierwszy: Kocham Franka Longbottoma, ale to jest totalny sekret, więc nie wolno o tym nikomu mówić. NAWET FRANKOWI!
Punkt Drugi: Trzeba znaleźć dziewczynę Syriuszowi, bo ma nie równo pod sufitem i wszystkie dziewczyny z naszego domu myślą, że ja na niego lecę. A TO NIE PRAWDA. TO MÓJ PRZYJACIEL!
Punkt Trzeci: Czy Potter kocha się w Evans? Czy Evans kocha Pottera? Trzeba rozwiązać zagadkę.
Punkt Czwarty: Wujek Greengrass znalazł u mugoli fajną roślinkę, która zjada muchy. Muszę podwędzić nasiona i połączyć z Tentakulą. Wciągnąć w to Franka!

Przypadkowy wpis z pamiętniczka:

Cześć, jestem Alice. Mam w tym roku czternaście lat. Lubię kremowe piwo, wychodzić późno w nocy do kuchni w Hogwarcie. Lubię występować w teatrze. Latanie to moja pasja. Kiedyś wyhoduje skrzydła. Lubię łączyć ze sobą przypadkowe rośliny. Będę najmłodszym, graczem w Quidditcha i prawdopodobnie rzucę szkołę w piątej klasie, aby spełniać się zawodowo. Kiedyś będę żoną Franka – on jeszcze o tym nie wie.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę wszystkim mówię, że ja z Pucharem Quidditcha, który zdobyliśmy dzięki mnie. tak naprawdę to pokazują się tam moi rodzice, ale nie chcę, aby inni byli smutni, więc wolę im skłamać.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę mugolskiego samochodu.
♦ Amortencja pachnie mi rybami, które łowię z Otto; fajką, którą pali wujek; ulubionymi roślinami Franka, ale mu o tym nie mówcie; książkami, które mama mi czytała i wodą kolońską mojego taty.
♦ Moje ulubione zaklęcie to jeszcze nie mam.
♦ Mój patronus przyjmuje formę pewnie żaby.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie strata czasu.
♦ Czarna magia? Cóż... powinna zniknąć ze świata.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam dostanie się do drużyny Quidditcha.
♦ Stoję po stronie moich przyjaciół.
♦ Moje serce należy do zgadnij.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Alice Flora Greengrass - przez Alice Greengrass - 17.09.2023, 18:03
RE: Alice Flora Greengrass - przez Alice Greengrass - 23.09.2023, 16:54
RE: Alice Flora Greengrass - przez Alice Greengrass - 19.10.2023, 18:13
RE: Alice Flora Greengrass - przez Alice Greengrass - 19.10.2023, 18:15
RE: Alice Flora Greengrass - przez Alice Greengrass - 19.10.2023, 18:18