25.09.2023, 11:11 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2023, 11:12 przez Albus Dumbledore.)
Dzisiejszego dnia mój gabinet, zgodnie z moim wcześniejszym listem, odwiedziła Brenna Longbottom, która zdecydowała się przejąć funkcję obejmowaną wcześniej przez Idę, wciąż pozostającą pacjentką Lecznicy Dusz. Podzieliłem się z nią moimi obawami odnośnie ewentualnych konsekwencji zrzeszania przez nas nowych członków Zakonu bez pewności, że opowiedzą się po naszej stronie.
Patricku, Harper jest rozdarta po morderstwie Greybacka. Obawiam się, że narastające w niej rozdrażnienie może pchnąć ją ku popełnieniu niekoniecznie dobrych decyzji, a Lord Voldemort z pewnością ma oko na jej poczynania. Moje oczy kierują się w stronę Biura Aurorów, którego pozycja w Londynie może zostać naruszona.
Patricku, Harper jest rozdarta po morderstwie Greybacka. Obawiam się, że narastające w niej rozdrażnienie może pchnąć ją ku popełnieniu niekoniecznie dobrych decyzji, a Lord Voldemort z pewnością ma oko na jej poczynania. Moje oczy kierują się w stronę Biura Aurorów, którego pozycja w Londynie może zostać naruszona.
Albus
to the well-organised mind
death is just the next adventure
death is just the next adventure