08.10.2023, 21:05 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.10.2023, 19:51 przez Morgana le Fay.)
Panie Rowle,
załączam opis czterech przypadków.
Doszło do nich w trzech różnych miejscach, ale za każdym razem schemat był podobny i nie są od siebie bardzo oddalone. Ofiara została zwiedzona przez pieśń, odbierającą zmysły. Nie widziała początkowo, z kim - czy też z czym - ma do czynienia. Nie wiem dość o magicznych stworzeniach, aby móc oceniać, czy to syreny, selkie, czy inne istoty.
W momencie, gdy pieśń przestaje działać, pierzchają, nie polują więc zapewne w całym stadzie i nie są przygotowane do starcia. Usiłowałam schwytać jedną z nich, umknęła mi jednak pod wodą.
Służę pomocą w dalszych badaniach tej sprawy.
Detektyw Brygady
Brenna A. Longbottom
załączam opis czterech przypadków.
Doszło do nich w trzech różnych miejscach, ale za każdym razem schemat był podobny i nie są od siebie bardzo oddalone. Ofiara została zwiedzona przez pieśń, odbierającą zmysły. Nie widziała początkowo, z kim - czy też z czym - ma do czynienia. Nie wiem dość o magicznych stworzeniach, aby móc oceniać, czy to syreny, selkie, czy inne istoty.
W momencie, gdy pieśń przestaje działać, pierzchają, nie polują więc zapewne w całym stadzie i nie są przygotowane do starcia. Usiłowałam schwytać jedną z nich, umknęła mi jednak pod wodą.
Służę pomocą w dalszych badaniach tej sprawy.
Detektyw Brygady
Brenna A. Longbottom
Miejsca ataku:
- na Theo Lovegooda - zgłosił to Brennie Charlie, który go uratował
- na Brennę - poszła sprawdzać to miejsce, w którym przebywał Theo i tam ją zaatakowano
- na Patricka - informacja uzyskana od Patricka
- na Florence - informacja od Patricka
- na Theo Lovegooda - zgłosił to Brennie Charlie, który go uratował
- na Brennę - poszła sprawdzać to miejsce, w którym przebywał Theo i tam ją zaatakowano
- na Patricka - informacja uzyskana od Patricka
- na Florence - informacja od Patricka
Reakcja mistrza gry tutaj.
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.