11.11.2022, 22:06 ✶
Londyn 26.03.72
Sz. P. Black,
Kolejne zamówienie - jak zawsze - wysyłam w dzień po otrzymaniu listy. Dla potwierdzenia dołączę ją, odpowiednio wykreśloną, poniżej. Zanim do tego przejdę, od razu tylko zaznaczę - oczywiście, nie ma żadnego problemu; jednym z haseł firmy Szczękający Kandelabrador jest "klient - na szpan". Odnosi się to do tego, że jeśli klient jest usatysfakcjonowany, to siłą rzeczy zrobi firmie renomę, zatem Państwa szczęście jest tożsame z naszym. Wracając do listy:
Malinowy Chruśniak x2
Pole Lawendy x3
Jaśminowa Ekstaza x4 + 1 w związku z poniższym
Oszałamiająca Szałwia x1 - tutaj niestety skończyły mi się materiały, zamiast tego dołączam dodatkową Jaśminową Ekstazę. Jeżeli nie satysfakcjonuje Państwa ten substytut, zapraszam do dalszego kontaktu lub bezpośrednio do zakładu - jestem otwarty na zwrot pieniędzy bądź wymianę dodatkowej świecy z powrotem na Szałwię, kiedy już będą na stanie (od poniedziałku).
Morska Bryza x1
Owoc Granatu x2
Leśna Polana x1
Czekolada z Pomarańczą x3
Bukiet Goździków x2
Cynamonowe Ciastko x1
Mam nadzieję, że wszystko się zgadza i wymiana jednej z pozycji nie stoi na przeszkodzie. O dyskrecji nawet nie musi Pan nawet wspominać - rozumiem, że to stały atrybut! Choć po prawdzie chciałbym poznać i porozmawiać bardziej otwarcie z Pańską żoną jako przodującą w kwestii zainteresowania ofertą świec zapachowych. Gdyby więc zmienili kiedyś Państwo zdanie - śmiało zapraszam na kawę i ciastko w okolicy Szczękającego. Z pewnością byłoby to bardzo wartościowe przy pracy nad ulepszaniem naszego asortymentu w przyszłości, co owocowałoby dla obu stron.
Pozdrawiam,
Faust Flitwick,
"Szczękający Kandelabrador": produkty świecarskie od A do Ż
"Szczękający Kandelabrador": produkty świecarskie od A do Ż