12.11.2022, 00:44 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2023, 22:11 przez Trevor Yaxley.)
Oto profil twojej postaci
![[Obrazek: aqm7BPM.jpg]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=aqm7BPM.jpg)
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... samego siebie. Takiego jak przed trzema laty, otoczonego przez najbliższą rodzinę i przyjaciół, o nieposzlakowanej opinii wśród czarodziejów, posiadającego stałe zatrudnienie oraz nieposiadającego problemów z prawem.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Martwych ciał bliskich mi osób.
♦ Amortencja pachnie mi... mokrą od deszczu ziemią, zapachem powietrza po burzy, balsamicznym aromatem żywicy, słodyczą miodu oraz zapach mocnego, ciemnego piwa (nuty kawy, czekolady i karmelu).
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Lumos.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... niedźwiedzia.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... coś, co nie powinno być uznawane za dziedzinę magii. To jarmarczne sztuki uprawiane przez oszustów zarabiających na wciskaniu ludziom bzdur na temat ich rzekomej przyszłości.
♦ Czarna magia? Cóż... bezsprzecznie należałoby uznać czarną magię za coś złego, coś prowadzącego do moralnego zepsucia posługującą się nią czarodzieja, jednak istnieje wiele zaklęć spoza tej dziedziny magii, które można wykorzystać do skrzywdzenia żywej istoty i na tej podstawie one niewiele różnią się od czarnej magii. Po prostu tak się utarło, że to, co "czarne" jest złe, a to co dobre jest "białe". Nie jest to prawda. To bajeczka powtarzana przez tych, którzy w ten sposób chcą usprawiedliwić podjęcie wątpliwych moralnie decyzji.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... Przetrwanie.
♦ Stoję po stronie... wyłącznie swojej i ważnych dla mnie osób.
♦ Moje serce należy do... Mojej rodziny.