Keeper of Secrets
![[Obrazek: 059cf45944414ec33408da27fc1d19e8.gif]](https://i.pinimg.com/originals/05/9c/f4/059cf45944414ec33408da27fc1d19e8.gif)
Łatwo go zgubić w tłumie, bo nie charakteryzuje się świetną budową ciała, przystojną twarzą ani drogim garniturem. Zwykły facet, często uśmiechnięty, rozbawiony, rzucający żarcikami, traktujący życie mało-poważnie. 182 centymetrów wzrostu zwieńczone są prostymi, ciemno-brązowymi włosami. Te opadają na ciemno-szare oczy z przejaśnieniami, upodabniając je do burzowych chmur na niebie. Spoglądają na ten świat (i ludzi) z ciekawością, podkreślone wiecznymi sińcami pod oczami - taka uroda, ten typ tak ma. Ale to nie jest do końca kwestia urody.
W pracy przestrzega dress code - czerni i srebra - ale poza nią nosi nie do końca wyprasowane spodnie czy koszule, często niedopięte, nie pachnie bzem ani agrestem, co najwyżej mydełkiem Dove. Za to zawsze chodzi ogolony i gładziutki jak pupa archanioła. No dobra, tak naprawdę to nie zawsze, bo czasami nie ma na to czasu w pracy aurora. A przynajmniej taką wymówkę podaje.
Nosi na szyi rzemień z kamieniem szlachetnym - górskim kryształem z czerwonymi przebarwieniami.
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... spokojny, zimowy świt nad Londynem. Cichy, czysty, wolny od hałasu myśli.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... radia odtwarzającego biały szum przeradzający się w pisk.
♦ Amortencja pachnie mi... landrynkami
♦ Moje ulubione zaklęcie to... zaklęcie pozwalające przejąć kontrolę nad czyimś ciałem.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... wrony.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... znak zapytania.
♦ Czarna magia? Cóż... (◕_◕)┌∩┐
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... życie.
♦ Stoję po stronie... własnego kodeksu moralnego.
♦ Moje serce należy do... Fleamonta.