• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne [Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa

[Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa
Szelma
Yes, it's dangerous.
That's why it's fun.
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Łowczyni
Od czego warto zacząć? Ród Yaxley ma w swoich genach olbrzymią krew. Przez to właśnie Geraldine jest dosyć wysoka jak na kobietę, mierzy bowiem 188 cm wzrostu. Dba o swoją sylwetkę, jest wysportowana głównie przez to, że trenuje szermierkę, lata na miotle, biega po lasach. Przez niemalże całe plecy ciągnie się jej blizna - pamiątka po próbie złapania kelpie. Rysy twarzy dość ostre. Oczy błękitne, usta różane, diastema to jej znak rozpoznawczy. Buzię ma obsypaną piegami. Włosy w kolorze ciemnego blondu, gdy muska je słońce pojawiają się na nich jasne pasma, sięgają jej za ramiona, najczęściej zaplecione w warkocz, niedbale związane - nie lubi gdy wpadają jej do oczu. Na lewym nadgarstku nosi bransoletkę z zębów błotoryja, która wygląda jakby lewitowały. Porusza się szybko, pewnie. Głos ma zachrypnięty, co jest pewnie zasługą papierosa, którego ciągle ma w ustach. Pachnie papierosami, ziemią i wiatrem, a jak wychodzi z lasu do ludzi to agrestem i bzem jak jej matka. Jest leworęczna.

Geraldine Greengrass-Yaxley
19.10.2023, 23:35  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.10.2023, 18:23 przez Geraldine Greengrass-Yaxley.)  
Zacznę może od tego, że przez całą swoją karierę forkową szukałam miejsca jak to. Nigdy, nigdzie nie napisałam takiej ilości postów, nie stworzyłam tylu postaci (bo chciałam zagrać z każdym z Was!!!). Jestem ogromnie wdzięczna, że się tutaj wszyscy spotkaliśmy i razem sobie gramy. Uwielbiam Was wszystkich!!! Jeśli o kimś zapomniałam w wyróżnieniach bardzo przepraszam, naprawdę ciepło myślę o wszystkich, wiadomo, jednak jak to jest z takimi plebiscytami.

Patrzę

Na to, jak piszesz: Cynthia Twoje posty zawsze są dopracowane, śliczne. Nie miałam szansy jeszcze spotkać jej na fabule, ale bardzo bym chciała. Cynka jest taką cudowną kobietą, która próbuje się odnaleźć w tym złym, męskim świecie.
Na to, jak się wznosisz: Brenna Uwielbiam cię Brenn za to ile życia wnosisz w forum. Wszystkie napisane artykuły, tysiące listów, mnóstwo pomysłów. Brenna jest postacią, której losy śledzę od samego początku, strasznie mi się podoba jak ewoluuje, zmienia nastawienie do różnych spraw i się rozwija.
Na to, jak spadasz: Louvain Lou jest śmierciożercą z krwi i kości. Wykonuje polecenia Czarnego Pana, a przy tym wszystkim zostają w nim jeszcze jakieś inne wartości, co widać chociażby w sesji, gdzie walczy o honor siostry. Jestem ogromnie ciekawa, jak potoczą się jego losy dalej, czy pojawią się jakieś problemy z moralnością, czy już jej nie ma.
Na to, jak kwitniecie: Elliott i Erik Uwielbiam waszą energię. To, że tak naprawdę są oni po przeciwnej stronie barykady, widać, że się o siebie troszczą i chcą dla siebie jak najlepiej. Wierzę, że Erikowi uda się przekabacić Elliotta na dobrą stronę mocy i będą razem żyli długo i szczęśliwie Serduszko Chciałabym tu jeszcze wyróżnić Pandorkę i Hjalmara za tą ciepłą relację, którą udało im się stworzyć i Atreusa z Brenną!
Na to, jak błyszczycie: Brenna i Mavelle Jeden z moich ulubionych forumowych duetów. Kuzynki, które razem walczą przeciwko całemu złu, jakie pojawia się na świecie. Uwielbiam wasze sesje zakonowe, prackowe i całą resztę Serduszko Poza tym jest kilka duetów, które śledzę z ogromnym zainteresowaniem Anthony & Stanley; Bertie & Alastor; Sauriel & Stanley; Victoria & Brenna
Na to, jak krwawicie: Avelina i Augustus Widać, że ciągnie ich do siebie, tyle, że są zupełnie z innych światów, no i Augustus ma żonę. Nie mogą być razem, a jednak ciągną tą znajomość. Jestem ciekawa, jak się zakończy ta relacja o ile w ogóle się zakończy.

Czuję

Oczarowanie: Erik Uwielbiam z tobą pisać. Poza Erikiem powinnam tu wymienić Camerona i Rabastana. Wiele z naszych sesji jest bardzo emocjonalnych, a później zabierasz mi Norę z Erikiem na babski wieczór z kolorowymi drinkami. Nigdy nie ma problemu, żeby się zgrać i uwielbiam przyjaźń Erik & Norka. Uważam, że moja Norka nie byłaby tą samą postacią bez swojego najlepszego przyjaciela Serduszko (Heather to samo)
Rozbawienie: Stanley Cała ta sesja, jak i wiele innych, które różnie się kończyły. Jestem fanką twojego poczucia humoru, tego, że nie masz kija w dupie i można z tobą napisać wszystko (nawet ukisić ogóry na fabule)
Smutek: Mellvyn Sesje Ger & Mellvyn pisałam w dosyć trudnym dla mnie okresie w tym roku. Były one bardzo emocjonalne, napisane w krótkim czasie i w dużej ilości. Mam do nich ogromny sentyment. Mellvyn jest wielowarstwową postacią, która zyskuje przy bliższym poznaniu.
Siłę: Laurent To w jaki sposób komplementujesz moje postaci na fabule za każdym razem jest dla mnie ogromnym kopem do działania, aż chce się pisać więcej. Laurent, Sauriel, zawsze kiedy piszemy razem sesje mam chęć na więcej.
Nadzieję: Patrick Patrick jest postacią taką bardzo wyważoną, spokojną. Mam wrażenie, że potrafi się odnaleźć w każdej sytuacji. Dba o wszystkich zakoniarzy, co wróży nadzieję na lepsze jutro. (Tutaj chciałabym jeszcze wyróżnić Brennę, bo jako prawa ręka teraz również wzbudziła spore nadzieje)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
[Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa - przez Eutierria - 18.10.2023, 21:20
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Lorraine Malfoy - 19.10.2023, 07:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Avelina Paxton - 19.10.2023, 11:00
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Loretta Lestrange - 19.10.2023, 13:09
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.10.2023, 23:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Ururu Marquez - 21.10.2023, 20:00
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Stanley Andrew Borgin - 24.10.2023, 00:18
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Laurent Prewett - 28.10.2023, 13:54
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Vakel Dolohov - 28.10.2023, 16:40
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Brenna Longbottom - 28.10.2023, 19:09
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Erik Longbottom - 29.10.2023, 17:11
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Victoria Lestrange - 29.10.2023, 18:39
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Augustus Rookwood - 29.10.2023, 19:11
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Atreus Bulstrode - 29.10.2023, 21:55
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Mavelle Bones - 30.10.2023, 21:26
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Philip Nott - 30.10.2023, 22:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Eden Lestrange - 30.10.2023, 22:42