• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne [Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa

[Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
magizoolog
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
28.10.2023, 13:54  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2023, 13:54 przez Laurent Prewett.)  
Wszystkich was kocham z całego kociego serduszka ♥

SoL miał być tylko odskocznią. Miał być zajęciem tak na "co jakiś czas", nie główną osią zabawy, jaką wiążę z forami. Dejm, ja nawet nie jestem fanką Harryego Pottera. Przyszłam tutaj za Victorią. Chyba po tylu latach zabaw w PBF jest jednocześnie moim pierwszym, do którego podeszłam z maksimum luzu. Budowa SoLa, jego sposób rozgrywek, polityka, Beza prezydent i wiele innych rzeczy złożyły się na to, że jest to najbardziej przyjemne (i przyjazne) forum do grania, na jakim byłam. Więc i zaczęłam pisać coraz więcej, a kiedy już się poznało ludzi to klawiatura sama zaczęła produkować posty. I (o zgrozo, ratujcie bogowie) multikonta. Kreatywność tutaj wlatuje na maksa i mam nadzieję, że macie dłuższy plan rozwoju fabuły niż Genshin Impact.

Dziękuję wszystkim współgraczom, z którymi super się bawiłam za wszystkie zajebiste wątki i pomysły oraz współtworzenie historii postaci oraz historii SoLa i przepraszam tych, których uraziłam jakimiś swoimi beznadziejnymi i chamskimi tekstami, albo dziwnymi żarcikami (np o lizaniu własnych jaj, do dzisiaj to przeżywam, sorry Beza :gnije: ).

Dziękuję całej ekipie SoLa za to kreatywne cudo, jakim jest to forko, za wyrozumiałość, cierpliwość i tonę energii, jaką w to wkładacie. I chylę czoła na tolerancję na mój nieogar, wiem, że do mnie trzeba cierpliwości, bo mój mózg to bardzo tajemnicza przestrzeń (nawet dla mnie).

Starałam się wyróżnić postacie/osoby, które jeszcze wyróżnione nie były w sowich głosach ♥

Patrzę

Na to, jak piszesz: Nie mam w zwyczaju śledzenia wątków, ale na niektóre postacie spoglądam, jak sobie poczynają. Fergus dostałby mój głos. Wiem, że Feergusiątko pisze teraz Jane, ale w ogóle nie miałam okazji jej poznać jeszcze. The Edge (bo nie mogę chyba napisać PO PROSTU BEZA?) dostanie tu ode mnie wyróżnienie, chociaż chyba jeśli chodzi o Bezę to po prostu można szereg jej postaci w różnorodności ich prowadzenia, nadawaniu im specyficznych cech i tak dalej. Jako przykład zostawię coś pięknego -> twarz, która sama przyciąga pięści, proszę bardzo X D
Na to, jak się wznosisz: Erik i Brenna widzę walczą o tytuł, wcale się nie dziwię. Nie miałam sesji bezpośrednio z Erikiem, ale to, co widziałam, jak napisał zresztą Stanley, dało vibe... kogoś dobrego. Kto naprawdę może zaprowadzić porządek w świecie wojny. Brenna? Och, no wiadomo, robi za 20 ludzi, ociera nos z nosa i biegnie dalej. Kto jednak od początku mojej bytności na SoL mnie złapał za serduszko, zasługuje na wyróżnienie to Nora Figg. Podziwiam tę postać i jej kreację, jest do bólu prawdziwa w swojej historii i tym, co się z nią dzieje. Kobieta, która została sama z dzieckiem, ale walczy i się nie poddaje, osiągnęła coś w życiu, a jeszcze walczy z siłami zła w szeregach Zakonu. No dobra, ten Zakon i siły zła to mało realne XD W każdym razie Norka jest cudowna. Dla mnie - prawdziwa bohaterka. Dla przykładu wątek, który jest prosty, ale ikoniczny -> otwarcie klubokawiarni
Na to, jak spadasz: Jest jedna postać, która moim zdaniem zasługuje na miano złola tego forum i jest to uwielbiany przez wszystkich Chester Rookwood. To tak antypatyczna postać, że nie da się jej lubić - po prostu xD Przez to dobrze wykreowana. Podoba mi się też, jak jest prowadzony Nicholas Yaxley - zimny skurwysyn. Zagraniem absolutnego zwyrolstwa poszczyciła się dla mnie Herezja na Leviathanu Rowle. Puściła jeden dobry liścik tworząc bait, potem drugi do swoich ziomeczków Śmierciożerców - tadam! Tak powinno się właśnie grać zło, które nie jest oczywiste, wykorzystuje naiwność ludzi i działa w ukryciu. W dodatku robi bubu Sarze! Aczkolwiek prawdziwy złol, który przykuł moją uwagę (i nadal liczę na to, że zostanie rozbudzony, a nie umrznie w rozliczeniach) jest Murdock Greyback. Niestety za wiele się jeszcze nie pokazał, ale rzucam link -> nastał czas ciemności.
Na to, jak kwitniecie: Troszkę par mamy na forko, a ja stety czy niestety nie ogarniam chyba nawet połowy szipów (wiecznie nic nie wiedzący człowiek). Przedstawiciele tej pary pięknie piszą i w dodatku są słodcy i naturalni w tym, co razem kują. Pandora Prewett i Hjalmar Nordgersim dostają mój głos. Jestem najbardziej zaznajomiona z ich wątkiem. Wyróżnię tutaj jeszcze The Edge z Alexandrem, bo faktycznie zaczęłam czytać co oni tam tworzą xD proszę, oto kaktus i atak pluszaków na przykład słodyczy.
Na to, jak błyszczycie: I znów - jest sporo par, które świetnie się razem prezentują. Albo i nie par tylko wielokątów (?). Wyróżniona banda Borgina, Elaine i Alexander, Brenna x (nie wiem kurła, x wszyscy oprócz Stacha?). Chciałabym oddać głos na Cyrkowców, bo jestem zachwycoan pomysłem i tym, jak to się rodzina toczy. Nie wiem, miałabym linkować wszystko po kolei? xD Wezmę jeden, na który zerkałam, właśnie ze wspomnianą Elaine i Alexandrem -> tutaj.
Na to, jak krwawicie: Tu to jest w ogóle w czym wybierać (bo jak wiemy jak kobiecie się grozi to ta ma już mokro w majtkach #użytkowniczki SoL). Chciałabym wyróżnić parę Avelina Paxton i Augustus Rookwood. To, co się między nimi dzieje to o paanie... blow my mind. Natomiast głos oddam na Atreusa Bulstrode i Brenne Longbottom. Borze błagam bądźcie ze sobą pls pls!!! TA SESJA O TU!!!

Czuję

Oczarowanie: Są osoby, z którym pisze się lepiej i z którymi pisze się gorzej. Na moją muzę wyznaczyłabym Esme Rowle, którego posty sprawiają, że coś mnie opętuje i przestaje panować nad sobą i klepie w tę klawiaturę jak w transie. Jednak trochę za mało między nami tych wymian poszło, żebym podkreśliła tu Esme. Brenna oczywiście, na wszystkich postaciach, wciąga każdego w wir wydarzeń. Ze Stachem wszystko pisze się samo (to ten jeden komórek mózgowych), z Mrusią napiszesz wszystko, a Geraldine będzie twoim towarzyszem każdej przygody. Mój głos jednak pójdzie do Kaydena Delacoura - płacze me serce rzewnie, że tak mało ze mną pisze, ale zdecydowanie potrzebuje w swoim życiu (i życiu Laurenta) więcej tego pana.
Rozbawienie: Czy szukacie osoby, które każdy post to topkek? Takiej, która przy okazji zrobi wam posta z waszego ulubionego mema, albo wczuje się w rolę Pudzianowskiego? Osoba, która będzie waszym skrzydłowym i zamacha pomponami jak jesteś w boju?! To znaleźliście - przed państwem Stanleeey Borgiiiin *confetti*. No chociażby w ocieplaniu relacji międzyludzkich. Natomiast bardzo bym chciała wyróżnić Lorraine - każdy jej post to uśmiech na twarzy.
Smutek: Muszę tutaj wyróżnić Philipa Notta, bo to co się podziało między nim i Laurentem jest naprawdę nieszczęśliwe i przykre. Z Victorią, ach, co tam się działo między nią i Saurielem..! Nawet wymiany postów z The Edge to ała, right in meow meow się ta historia (z przeszłości) ma szanse ułożyć z Cainem. Mam kandydata na jedną z najmocniejszych sesji, jakie miałam na SoL - a najbardziej grubą sesję miałam (i ona trwa) z Edwardem Prewettem - Mrusia jesteś sztos. Ta relacja miała mocne zalążki, w pierwszej sesji już pokazała, co się będzie działo, a im dalej to wędruje tym poważniej się robi. Uwielbiam to! Męski świat to wisienka na torcie.
Siłę: Mój głos pójdzie do Lorraine Malfoy, ponieważ ledwie dwie sesje z nią (DWIE! A w zasadzie nawet JEDNA) wystarczyła, żebym powiedziała: kurwa, no robimy to. Co, ja nie zrobię?! I zrobiłam. Jestem bardzo, baaardzo ciekawa, co Lorka jeszcze po rękawach chowa, bo mam wrażenie, że asy i jokery się jej wysypią tęgo. Tutaj wielkie knucie i wieelkie plany.
Nadzieję: No i co... na koniec osoba, z którą najwięcej postów nawaliłam. Zawsze sobie coś znajdziemy do roboty, zawsze są pomysły, zawsze jest chęć, żeby tworzyć ♥ Victoria Lestrange! Mój mózg, moja towarzyszka PBFów! Jakoś nasze postacie zawsze ze sobą klikają, chociaż nie są umawiane XD Bo nam się zawsze dobrze pisze i pisało razem, bo zawsze było, jest i będzie co pisać *_*

○ • ○
his voice could calm the oceans.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
[Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa - przez Eutierria - 18.10.2023, 21:20
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Lorraine Malfoy - 19.10.2023, 07:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Avelina Paxton - 19.10.2023, 11:00
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Loretta Lestrange - 19.10.2023, 13:09
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.10.2023, 23:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Ururu Marquez - 21.10.2023, 20:00
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Stanley Andrew Borgin - 24.10.2023, 00:18
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Laurent Prewett - 28.10.2023, 13:54
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Vakel Dolohov - 28.10.2023, 16:40
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Brenna Longbottom - 28.10.2023, 19:09
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Erik Longbottom - 29.10.2023, 17:11
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Victoria Lestrange - 29.10.2023, 18:39
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Augustus Rookwood - 29.10.2023, 19:11
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Atreus Bulstrode - 29.10.2023, 21:55
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Mavelle Bones - 30.10.2023, 21:26
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Philip Nott - 30.10.2023, 22:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Eden Lestrange - 30.10.2023, 22:42