• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 8 Dalej »
Lavinia Astrid Degenhardt

Lavinia Astrid Degenhardt
souffle le vent
we both drowned
under the waves of words
we weren’t saying
krew
genetyka
zawód
blada skóra, rudy kolor włosów, jest leworęczna i dosyć niska. z pewnością nie obdaruje cię uśmiechem na pierwszym spotkaniu.

Lavinia Degenhardt
22.11.2023, 01:32  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2023, 11:38 przez Lavinia Degenhardt.)  
[Obrazek: 7ee538972d3fe38da934da0caa1bb45527dc54e8.pnj]
moodboard | playlist

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... tajemnicze pomieszczenie, ze sztalugą, na której kreski układają się w enigmatyczne wzory, przypominające dzieło sztuki. stoję wspólnie z matką, a ojciec przygląda nam się obok, dumny.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... widma śmierci, które może mnie pochłonąć w każdej chwili.
♦ Amortencja pachnie mi... subtelnie nutami egzotycznych kwiatów, lekkiego deszczu, farb i ksiąg, tworząc zmysłowy i niezapomniany aromat, który przenika otoczenie magią miłości.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... accio. zdobyło moje serce ze względu na swoją prostotę i wszechstronność.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... niedźwiedzia. patronus wielkiej potęgi, dla tych, którzy mają wielką pewność siebie i władzę.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... fascynujące źródło wiedzy o przyszłości, chociaż wierzę, że los kształtuje się w oparciu o nasze wybory.
♦ Czarna magia? Cóż... jest jak cień na drodze światła, kusząca, ale zawsze grożąca zatraceniem.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... nie tylko tworzenie dzieł, ale również możliwość dotarcia do ludzkich serc i skłonienie do refleksji, a także wpływ na świat wokół mnie.
♦ Stoję po stronie... miłości. moje serce nie traci wiary w to, że każdy, nawet ten, kto zdaje się być utracony, może odnaleźć odpowiednią drogę.
♦ Moje serce należy do... cholernie przystojnego męża.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Lavinia Astrid Degenhardt - przez Lavinia Degenhardt - 14.11.2023, 16:23
RE: Lavinia Astrid Degenhardt - przez Królowa Maeve - 22.11.2023, 01:32
RE: Lavinia Astrid Degenhardt - przez Królowa Maeve - 22.11.2023, 01:32
RE: Lavinia Astrid Degenhardt - przez Lavinia Degenhardt - 22.11.2023, 01:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny