22.11.2023, 01:32 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2023, 11:38 przez Lavinia Degenhardt.)
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... tajemnicze pomieszczenie, ze sztalugą, na której kreski układają się w enigmatyczne wzory, przypominające dzieło sztuki. stoję wspólnie z matką, a ojciec przygląda nam się obok, dumny.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... widma śmierci, które może mnie pochłonąć w każdej chwili.
♦ Amortencja pachnie mi... subtelnie nutami egzotycznych kwiatów, lekkiego deszczu, farb i ksiąg, tworząc zmysłowy i niezapomniany aromat, który przenika otoczenie magią miłości.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... accio. zdobyło moje serce ze względu na swoją prostotę i wszechstronność.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... niedźwiedzia. patronus wielkiej potęgi, dla tych, którzy mają wielką pewność siebie i władzę.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... fascynujące źródło wiedzy o przyszłości, chociaż wierzę, że los kształtuje się w oparciu o nasze wybory.
♦ Czarna magia? Cóż... jest jak cień na drodze światła, kusząca, ale zawsze grożąca zatraceniem.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... nie tylko tworzenie dzieł, ale również możliwość dotarcia do ludzkich serc i skłonienie do refleksji, a także wpływ na świat wokół mnie.
♦ Stoję po stronie... miłości. moje serce nie traci wiary w to, że każdy, nawet ten, kto zdaje się być utracony, może odnaleźć odpowiednią drogę.
♦ Moje serce należy do... cholernie przystojnego męża.