16.11.2022, 21:37 ✶
Tu chyba będzie wygodniej niż na discordzie, więc ze względu na wielką bitkę o Erika - przedstawiam propozycje rozwiązań. Dajcie proszę znać, które wam najbardziej pasuje jako graczom i postaciom, wygra to, co zbierze najwięcej waszych głosów (od licytujących i od ErikaXD) - chyba że macie jeszcze jakąś propozycję, na którą nie wpadłam, to dawajcie
.
1. Rzucamy kostką pozafabularnie (ja rzucam k5, wy przygotowujecie listę, którą wszyscy znacie, ja nie - więc nie wiem, na kogo wypadnie, by nie było oszustw) - pozostałe postacie odpuszczają
2. Fabularnie robimy przy jakiejś absurdalnie wysokiej kwocie, by ludzi nie trzymać na balu rok losowanie - a pozafabularnie rzucamy k5 (na zasadach jak wyżej)
3. Robimy więcej niż jedną kolację
4. Robimy kolację na więcej niż 2 osoby
I - ktoś się wycofuje, czy dalej wszyscy do oporu?
.1. Rzucamy kostką pozafabularnie (ja rzucam k5, wy przygotowujecie listę, którą wszyscy znacie, ja nie - więc nie wiem, na kogo wypadnie, by nie było oszustw) - pozostałe postacie odpuszczają
2. Fabularnie robimy przy jakiejś absurdalnie wysokiej kwocie, by ludzi nie trzymać na balu rok losowanie - a pozafabularnie rzucamy k5 (na zasadach jak wyżej)
3. Robimy więcej niż jedną kolację
4. Robimy kolację na więcej niż 2 osoby
I - ktoś się wycofuje, czy dalej wszyscy do oporu?
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.