• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 8 Dalej »
Briell Degenhardt

Briell Degenhardt
your new trauma
unbothered. moisturized. happy. on diagon alley, killing innocent people. focused. flourishing.
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
szmalcownik
Ścigany przez prawo, lecz nie każdy czarodziej od razu skojarzy jego twarz. Błękit intrygująco pięknych oczu, tak jasny jak wiosenne niebo, zdaje się skrywać pod sobą coś innego - ciemność, jakiej nie da się uchwycić słowami. Jego postura, choć nie wykazuje nadmiernego umięśnienia, emanuje przekonaniem o własnej wyższości. Niezbyt wysoki (mierzy 175 centymetrów wzrostu), ale z pewnym nieuchwytnym urokiem, nosi ze sobą aurę tajemniczości, której źródło ukryte jest w zakamarkach przeżartej melancholią duszy. To, co sprawia, że spojrzenia przylgną do niego jak dźwięki do ciszy, to nie tylko atrakcyjność zewnętrzna, ale coś w nim, co przyciąga i odpycha jednocześnie. Nie jest stary, ale jego oblicze nosi na sobie wyraźny ciężar czasu.

Umbriel Degenhardt
04.12.2023, 22:53  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2025, 22:25 przez Umbriel Degenhardt.)  

Make my mess matter
make this chaos count

You will quiver and shake and whisper my name like a fervent prayer.

playlista & tablica

Szalony muzyk, który całkowicie zaprzepaścił szanse na normalne życie. Inspiruje i wciąga w to innych. Możesz utonąć w jego oczach lub granych przez niego melodiach. Możesz zakochać się w opowieściach, jakie ze sobą niesie, ale wiedz, że na końcu każdej z nich czeka cię śmierć. Umbriel pracuje jako siewca śmierci na zlecenie bliźniaków Lestrange, finansujących jego nawet najbardziej okrutne i bezczelne pomysły. Jest poszukiwany przez wymiar sprawiedliwości.

- Zostaję - odpowiedział krótko, raz jeszcze zaciągając się dymem. Sympatia, jaką darzył rodzeństwo Lestrange nie uczyniła go nagle nadmiernie wylewnym, bo nie o to chodziło w sztuce, żeby o niej głośno opowiadać. Ludzie mieli zauważyć to sami - mieli wkrótce pojąć, że Umbriel Degenhardt wcale nie zrezygnował z groteskowych występów na salonach - on uczynił z nich całe swoje życie i uważał to za piękne. Śmierć była piękna - ciężar emocji z nią związanych, strach i melancholia. Jego zmęczone serce tworzyło sztukę dla delikatnych i wrażliwych dusz - takich, które doceniały poezję idącą za każdym kolejnym ciosem wymierzonym w normalność. Jego sztuka była więdnięciem. Jego sztuka była tonięciem w szkarłacie, larwami pożerającymi poległe ciała pośród gnijących liści i martwych, uginających się pod ciężarem wiatru wierzb. Była potworem goniącym cię po ciemnej alejce Nokturnu. Była obrzydliwym dźwiękiem łamiących się kości. Była czymś, od czego odwracali wzrok najokrutniejsi bogowie.

Poznajmy się bliżej

W lustrze Ain Eingarp widzę kompletny chaos, topiący się świat. Wszystko, co znacie, spowija mrok. Obrazy uznane przez innych za katastrofę dla mnie zdają się być idealnym zakończeniem rzeczywistości - napełniają mnie ekscytacją. Bogin przyjmuje przy mnie formę spokojnej łąki. Amortencja pachnie mi gorzką czekoladą, wódką i terpentyną. Moje ulubione zaklęcie to upiorogacek. Mój patronus przyjmuje formę wrony, zwiastuna śmierci. Wróżbiarstwo to dla mnie zgadywanie. Ludzkie myśli zmieniają się jak w kalejdoskopie. Czarna magia? Cóż... jest najwyższą formą sztuki. Za swoje największe osiągnięcie uważam stworzenie swojej najbardziej znanej melodii. Stoję po stronie Czarnego Pana i rodzeństwa Lestrange. Moje serce należy do zimowej markizy.

they should be
t e r r i f i e d
of me
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Briell Degenhardt - przez Umbriel Degenhardt - 15.11.2023, 17:56
RE: Briell Degenhardt - przez Lady Carmilla Sanguina - 04.12.2023, 22:53
RE: Briell Degenhardt - przez Lady Carmilla Sanguina - 04.12.2023, 22:53
RE: Briell Degenhardt - przez Umbriel Degenhardt - 04.12.2023, 22:53
RE: Briell Degenhardt - przez Umbriel Degenhardt - 22.02.2024, 10:40
RE: Briell Degenhardt - przez Umbriel Degenhardt - 22.02.2024, 10:41