• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
zyta - sowa Merkurii

zyta - sowa Merkurii
Szelma
Yes, it's dangerous.
That's why it's fun.
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Łowczyni
Od czego warto zacząć? Ród Yaxley ma w swoich genach olbrzymią krew. Przez to właśnie Geraldine jest dosyć wysoka jak na kobietę, mierzy bowiem 188 cm wzrostu. Dba o swoją sylwetkę, jest wysportowana głównie przez to, że trenuje szermierkę, lata na miotle, biega po lasach. Przez niemalże całe plecy ciągnie się jej blizna - pamiątka po próbie złapania kelpie. Rysy twarzy dość ostre. Oczy błękitne, usta różane, diastema to jej znak rozpoznawczy. Buzię ma obsypaną piegami. Włosy w kolorze ciemnego blondu, gdy muska je słońce pojawiają się na nich jasne pasma, sięgają jej za ramiona, najczęściej zaplecione w warkocz, niedbale związane - nie lubi gdy wpadają jej do oczu. Na lewym nadgarstku nosi bransoletkę z zębów błotoryja, która wygląda jakby lewitowały. Porusza się szybko, pewnie. Głos ma zachrypnięty, co jest pewnie zasługą papierosa, którego ciągle ma w ustach. Pachnie papierosami, ziemią i wiatrem, a jak wychodzi z lasu do ludzi to agrestem i bzem jak jej matka. Jest leworęczna.

Geraldine Greengrass-Yaxley
15.12.2023, 00:33  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2023, 00:34 przez Geraldine Greengrass-Yaxley.)  

Szanowna Pani Rosier,

Muszę przyznać, że Pani propozycja ogromnie mnie zaskoczyła. Nie zdarzyło mi się jeszcze brać udziału w podobnym przedsięwzięciu. Nie do końca potrafię stwierdzić, czy faktycznie się nadaję. Nie jestem specjalnie delikatna w obyciu.
Pani komplementy ogromnie mi schlebiają. Nie potrafiłabym odmówić w takiej sytuacji, chociaż martwi mnie, że wasi klienci mogą nie do końca tego oczekiwać. Nie byłabym sobą, gdybym jednak odmówiła. Pani argumenty do mnie przemawiają. Chciałabym promować styl życia jak mój wśród młodych dziewcząt. Uważam, że warto im pokazać, że faktycznie się da, a mężczyźni nie są im do niczego potrzebni.
Chętnie spróbuję swoich sił i zapewniam Panią, że zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby to wydarzenie było niezapomniane.

Z wyrazami szacunku,

G.A.Y.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
zyta - sowa Merkurii - przez Merkuria Rosier - 19.10.2023, 00:37
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Brenna Longbottom - 14.11.2023, 22:52
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 15.12.2023, 00:33
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Cathal Shafiq - 03.02.2024, 12:23
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.05.2024, 22:14
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.05.2024, 23:10
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.05.2024, 23:32
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Perseus Black - 20.05.2024, 18:14
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Edward Prewett - 29.05.2024, 00:07
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Perseus Black - 13.07.2024, 01:21
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Thomas Figg - 04.09.2024, 22:30
RE: zyta - sowa Merkurii - przez Thomas Figg - 05.09.2024, 00:56

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa