• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Bliskie Okolice Londynu v
« Wstecz 1 2 3 Dalej »
Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła

Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła
Milo Bell
The one that brings a gun, to a wand fight!
krew
genetyka
zawód
Wysoki na 178 cm młody mężczyzna, o ciemnej karnacji i przystrzyżonych krótko czarnych włosach. Zwykle ubrany w mugolskie ciuchy - jeansowe kurtki, proste znoszone spodnie, kraciaste koszule i T-shirty ulubionych zespołów. W okolicy cyrku nosi dumnie pas z dwoma rewolwerami, kiedy jest poza nim broń nosi schowaną w kaburze pod ramieniem. Kiedy czyta, na nosie ma okulary. Dużo się uśmiecha, mówi trochę tak jakby ciągle był na haju, przeciągając niektóre zgłoski.

The Bang
22.12.2023, 08:53  ✶  

Uznałem, że próbując wesprzeć Alexandra, Flynna i Titiana w podnoszeniu autobusu, mogłem narobić tylko więcej szkód. Po co kręcić im się pod nogami, kiedy mogłem jeszcze bardziej oberwać a tak naprawdę niewiele byłem w stanie pomóc? Motyw przewodni mojego życia... pomyślałem z lekką goryczą ... Kochany, poczciwy Milo, ale już zostaw to, magia załatwi to szybciej.

Kiedy usłyszałem charakterystyczny trzask! aportacji, lekko drgnąłem i natychmiast poderwałem się na nogi. Jako Bell miałem chyba już wyrobiony jakiś dodatkowy zmysł, który nawet bez patrzenia na nowo przybyłą pozwolił mi wyczuć, że to bagieta. Wystarczająco dużo razy nas zgarniali, spisywali albo prawie zgarniali, żebym miał wyrobiony w sobie głęboki instynkt, który sam nazywałem "Widzisz BUM, robisz ZIUM" chociaż nigdy nie udało mi się dopasować jakiegoś hasła do drugiego akronimu. Moje oczy rozglądały się już dookoła, szukając najszybszej i najskuteczniejszej drogi ucieczki, kiedy przypomniałem sobie, że Alexander jest z nami i to on za nas odpowiada. Powstrzymałem się więc przed ucieczką, wbrew instynktowi i spróbowałem robić dobrą minę do złej gry.

— Pani władzo, bo myśmy po prostu jechali prosto przed siebie. No i ten autobus on nam dosłownie wypadł na maskę. Ja nie wiem czy Owen ma jakieś myśli samobójcze, może źle mi się w życiu dzieje, ale to nie fair, żeby próbować pociągnąć za sobą pół cyrku? — zacząłem tłumaczyć, dość pospiesznie i odrobinę nieskładnie, ale za to okraszając moje tłumaczenie uprzejmym uśmiechem.
— Naprawdę, mamy wszystko pod kontrolą. A może w zamian za stratę czasu na ten nasz mały wypadek, to byśmy panią zaprosili na nasze show? — pytanie rzuciłem w sumie trochę w stronę Overseera, wiedząc że bilety wcale nie miały być jakoś bardzo drogie, a może akurat kobieta będzie się dała udobruchać lekkim przekupstwem? Nie wszystkiemu BUMgiety były prawolubujacymi sztywniakami z kijem w dupie, to wiedziałem napewno.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Eutierria (150), Mavelle Bones (1606), The Bang (1767), The Edge (332), The Overseer (1797)

Wiadomości w tym wątku
Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez Eutierria - 11.12.2023, 02:38
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Bang - 13.12.2023, 11:16
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Overseer - 16.12.2023, 23:16
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Bang - 18.12.2023, 00:32
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Edge - 18.12.2023, 00:35
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez Mavelle Bones - 19.12.2023, 01:56
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Overseer - 19.12.2023, 23:57
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Bang - 22.12.2023, 08:53
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez Mavelle Bones - 25.12.2023, 17:36
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Overseer - 29.12.2023, 15:54
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Bang - 04.01.2024, 12:03
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez Mavelle Bones - 15.01.2024, 00:37
RE: Lato 1972, 28 czerwca - Pani Władzo, Błędny Rycerz zabłądził prosto pod nasze koła - przez The Overseer - 28.01.2024, 14:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa