10.01.2024, 00:23 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2024, 11:36 przez Neil Enfer.)
Oto profil twojej postaci
☽ ☽ ◯ ☾ ☾
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... Nie wiem, nigdy nie patrzyłem. Z resztą nawet gdybym miał okazję wolałbym nie patrzeć, jeszcze zobaczyłbym coś czego nie chcę widzieć. Ale myślę, że zobaczyłbym tam siebie, starego... z kimś kogo kocham u boku.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Chorego i głodnego wilkołaka. Najwidoczniej mam lekki uraz po ataku albo boję się, że sam będę wilkołakiem bez kontroli atakującym wszystko dookoła.
♦ Amortencja pachnie mi... Czarną porzeczką i mleczną czekoladą.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Nie mam jednego ulubionego, za to kocham cały dział transmutacji.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... Łabędzia. Według mnie to mało zjawiskowe zwierzę, wolałbym jakiegoś wilka, niedźwiedzia czy innego jelenia, nawet lisa bym zaakceptował.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... Interesująca dziedzina nauki, którą mam zamiar kiedyś poznać lepiej, tylko muszę sobie jeszcze trochę życie poukładać.
♦ Czarna magia? Cóż... Nie jestem jej fanem, ale magia to magia, uważam, że to my jako czarodzieje zrobiliśmy z niej coś złego. Na pewno w odpowiednich rękach mogłaby być użyta w dobrych celach.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... Ukończenie Akademii Magii Beauxbatons. Było ciężko i mocno pod górkę, ale udało mi się.
♦ Stoję po stronie... Tych dobrych? Na pewno nie Śmierciożerców, oni mnie nie lubią. Po prostu chcę żyć w bezpieczeństwie i spokoju, jestem więc za tymi, którzy są w stanie mi to zapewnić.
♦ Moje serce należy do...To moja sprawa.