Cytat:Chciałabym dopytać się, jak wygląda awans w Departamencie Tajemnic?Wątpię, abyśmy kiedykolwiek znaleźli jakiś opis tego w lore potterowskim, więc:
W ciągu tych osiemdziesięciu postów (xD) okazało się, że postać ma ambicje większe niż założyłam. Chciałabym dążyć do awansu na Szefa Komnaty Przepowiedni, zakładam, że po 16 latach pracy, postać będzie widziała, co zrobić, aby taki awans uzyskać. Tylko że ja nie wiem technicznie, co byłoby zgodne z lore, jakie dążenia mogłyby mnie do tego doprowadzić. Z góry dziękuję za odpowiedź :pray:
a) jeżeli umiesz wymyślić sobie ten storyline sama i jesteś pewna siebie, to go po prostu pisz i przedstaw w rozliczeniu kwartalnym, wpiszemy ci awans (albo damy jakieś poprawki)
b) jeżeli umiesz wymyślić sobie ten storyline, ale nie jesteś pewna siebie, to możesz przedstawić swój koncept mistrzom gry w konsultacjach i my ci napiszemy czy spoko
c) napisz w konsultacjach „proszę o jakieś zadania, bo nie umiem” i my ci coś wymyślimy, co cię popchnie do awansu
Najbardziej przyjazne temu jak działa forum byłoby jakbyś sobie rozliczała sesje prackowe tu o i pisała je pod to.
Cytat:Ja przychodzę teraz z pytaniem o Kościany Zamtuz McKinnonów bo nam się wizje z bratem nie zgadzają. Gdzie on się w sumie znajduje; na Nokturnie czy na Ciemnych Ścieżkach?Znajduje się na Ścieżkach.