19.01.2024, 21:47 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2025, 19:36 przez Astaroth Yaxley.)
Wspomnienia i sny
najważniejsze wspomnienia
Pole freeform. Tutaj możesz opisać biografię postaci w formie opowiadania lub punktów.
rozgrywki
| 11 listopada 1971 • Song of Siren • Młodzieńcza porywczość pognała mnie nad morze, gdzie wpadłem w pułapkę syreniego śpiewu. Uratował lub pokusił mnie w mordercze fale Laurent Prewett. Wydawał się być szczery w swoim przekonaniu, że mnie uratował, ale bestie bywają zwodnicze, czyż nie? STARRING: LAURENT PREWETT // SEASON: LATO 1972 |
| styczeń 1972 • Zabiłam go • Noc, w trakcie której umieram. Ma to miejsce podczas polowania na niegrzecznego wampira. Zakładamy się z Geraldine, które pierwsze dorwie potwora. Nie spodziewaliśmy się, że potwór zamierzał nas wyprzedzić w polowaniu. STARRING: GERALDINE YAXLEY // SEASON: LATO 1972 |
| marzec 1972 • Let it live and die • Doszło do niespodziewanego spotkania z moją dawną przyjaciółką Kimi. Nie chciałem z nią zostawać w jednym domu na cały dzień ze względu na mój wampiryzm, ale los chciał inaczej. Zresztą ona również chciała inaczej, więc cokolwiek bym nie próbował ugrać, to i tak było tak, jak chciała. Plus jest taki, że odzyskałem przyjaciółkę. STARRING: KIM SKAMANDER // SEASON: LATO 1972 |