• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Astaroth Yaxley

Astaroth Yaxley
Panicz Z Kłami
Hot blood these veins
My pleasure is their pain
krew
genetyka
zawód
Bardzo wysoki - mierzy 192 cm wzrostu. Z reguły ubiera się w czarne bądź stonowane kolory, ale można go spotkać w wielobarwnym ubiorze. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Jest bardzo blady, ma sine wokół oczu, które nieco jaśnieje, kiedy jest nasycony, ale to nieczęsto się zdarza.

Astaroth Yaxley
19.01.2024, 21:47  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.03.2025, 19:36 przez Astaroth Yaxley.)  

Wspomnienia i sny

najważniejsze wspomnienia

Pole freeform. Tutaj możesz opisać biografię postaci w formie opowiadania lub punktów.

rozgrywki

11 listopada 1971 • Song of Siren • Młodzieńcza porywczość pognała mnie nad morze, gdzie wpadłem w pułapkę syreniego śpiewu. Uratował lub pokusił mnie w mordercze fale Laurent Prewett. Wydawał się być szczery w swoim przekonaniu, że mnie uratował, ale bestie bywają zwodnicze, czyż nie?
STARRING: LAURENT PREWETT // SEASON: LATO 1972
styczeń 1972 • Zabiłam go • Noc, w trakcie której umieram. Ma to miejsce podczas polowania na niegrzecznego wampira. Zakładamy się z Geraldine, które pierwsze dorwie potwora. Nie spodziewaliśmy się, że potwór zamierzał nas wyprzedzić w polowaniu.
STARRING: GERALDINE YAXLEY // SEASON: LATO 1972
marzec 1972 • Let it live and die • Doszło do niespodziewanego spotkania z moją dawną przyjaciółką Kimi. Nie chciałem z nią zostawać w jednym domu na cały dzień ze względu na mój wampiryzm, ale los chciał inaczej. Zresztą ona również chciała inaczej, więc cokolwiek bym nie próbował ugrać, to i tak było tak, jak chciała. Plus jest taki, że odzyskałem przyjaciółkę.
STARRING: KIM SKAMANDER // SEASON: LATO 1972
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Wiadomości w tym wątku
Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 03.12.2023, 20:29
RE: Astaroth Yaxley - przez Lady Carmilla Sanguina - 18.01.2024, 20:42
RE: Astaroth Yaxley - przez Lady Carmilla Sanguina - 18.01.2024, 20:43
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 18.01.2024, 20:43
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:44
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:47
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:48
RE: Astaroth Yaxley - przez Astaroth Yaxley - 03.01.2025, 15:49