29.01.2024, 21:43 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.01.2024, 21:45 przez Brenna Longbottom.)
Zauważyłam przy relacjach jedną rzecz, która chyba nie powinna tak działać - kiedy przestawiam niektórych w panelu u siebie w relacjach, to... zmienia się też moje miejsce W ICH relacjach w ich profilach.
Przed chwilą się tym celowo bawiłam, by się upewnić i wrzuciłam na drugie miejsce, to u kogoś też weszło na drugie, wrzuciłam na szóste, to ja też weszłam na szóste - psując zapewne ludziom układXD U mnie też w sumie wcześniej kilka razy zauważyłam zmiany, ale myślałam najpierw, że niechcący przestawiłam coś, ale to chyba sprzężenie.
(A - działa to tylko tak, jeśli obie osoby dokonały jakichkolwiek zmian pozycji, zdaje mi się.)
Przed chwilą się tym celowo bawiłam, by się upewnić i wrzuciłam na drugie miejsce, to u kogoś też weszło na drugie, wrzuciłam na szóste, to ja też weszłam na szóste - psując zapewne ludziom układXD U mnie też w sumie wcześniej kilka razy zauważyłam zmiany, ale myślałam najpierw, że niechcący przestawiłam coś, ale to chyba sprzężenie.(A - działa to tylko tak, jeśli obie osoby dokonały jakichkolwiek zmian pozycji, zdaje mi się.)
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.