• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Peppa Potter

Peppa Potter
a victim of circumstances
the nature of our people
achieves definition in conflict

krew
genetyka
zawód
rozbiegane spojrzenie; niebiesko-szare oczy; blond włosy w odcieniu dojrzewającej pszenicy; zmienne rysy twarzy, które mogą ulegać subtelnym zmianom przez częste transformacje wyglądu przy pomocy metamorfomagii; całkiem słuszny wzrost 183 cm; srebrny łańcuszek z krukiem na szyi; wahadełko hipnotyzerskie z ametystem w kieszeni; czysty głos

Rabastan Lestrange
13.02.2024, 02:47  ✶  

—11/08/1972—

Szanowna Pani Potter,

doceniam troskę Panienki o mój fizyczny stan zdrowia. Niestety żaden ze mnie wzorowy pacjent i do lekarza żadnego nie udałem się po naszym wspólnym incydencie. Na szczęście ten drobny upadek okazał się tylko tym, czym wydawał się na pierwszy rzut oka - zwykłym wypadkiem, jakich wiele na tym świecie.

Co zaś tyczy się zaklętej szpilki... Owszem, utrzymała ona swój kształt, chociaż powoli zdaje się kurczyć, zwłaszcza jeśli wystawiona na parapet w słoneczny dzień. Nie ma co się jednak dziwić; nasza sytuacja nie należała do standardowych, toteż zaklęcie nie będzie trzymało tak długo, jak można się tego spodziewać. Czy mam przesłać Panienki ''artefakt'' z powrotem na badanie?

Biorąc pod uwagę, że najwidoczniej oboje paramy się sztuką Transmutacji, z pewnością chciałaby Panienka sprawdzić, co też dzieje się z tą zaklętą kulką.

Z wyrazami szacunku,
Rabastan Lestrange

PS. W paczce przesyłam ciasto wiśniowe. Wiśnie kupujemyod najlepszych sadowników w regionie!

odpowiedź na wiadomość

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Peppa Potter - przez Peppa Potter - 25.05.2023, 21:03
RE: Peppa Potter - przez Rabastan Lestrange - 13.02.2024, 02:47
RE: Peppa Potter - przez Maya Chang - 18.02.2024, 15:46
RE: Peppa Potter - przez James Potter - 09.11.2024, 01:51
RE: Peppa Potter - przez James Potter - 22.03.2025, 23:36

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki