• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you

[ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you
Puszek Okruszek
It was a bad idea
Calling you up
krew
genetyka
zawód
kręcone, blond włosy | jasne, niebieskie oczy | jasna cera | mówi szybko, głośno | mocno gestykuluje | jej osoba cała żyje | 152 cm | 58 kg | nie jest wychudzona, ma trochę ciała, biust, na który czasami narzeka | ubiera: kolorowe spódnice, w kwiatowe wzory, koszulki na szerokich ramiączkach, wszelkiego rodzaju kamizelki, czasami sandały, a czasami wygodne, buty do chodzenia po lesie, jeśli udaje się w teren ubiera wygodne, luźne spodnie.

Kim Skamander
15.02.2024, 22:30  ✶  

Moja rodzina była specyficzna. Ojca nigdy nie było w domu, matki również. Siostra też była sama dla siebie, ale nigdy nie brakowało mi ciepłych relacji, przywiązań i tej nitki porozumienia. Z mamą było odrobinę inaczej, bo starała się nas wszystkich chronić zbyt mocno. Narzucała nam swoją wolę, a zwłaszcza mi. Chciała, abym była blisko niej, abym podążyła w jej ślady, a nie w ślady ojca. Wystarczyło, że moja starsza siostra poszła za ojcem, nie chciała jeszcze stracić mnie. Czułam to, ale to przynosiło odwrotny efekt niż oczekiwała.

Jeśli chodziło o moją wiedzę o życiu to była ona dosyć spora. Może wyglądałam niewinnie, uroczo, byłam beztroska, ale widziałam swoje, podróżowałam sporo, poznałam ogrom ludzi i zyskałam również wrogów. Zdobyłam sporą wiedzę na temat roślin i zwierząt. Miałam nadzieję, że Geraldine będzie zachwycona ze współpracy ze mną.

– Mnie to ciekawi. Chętnie dowiedziałabym się, co sprawia, że inna osoba mnie nie lubi, co robię, że mną gardzi. To jest fascynujące – odparłam – Jasne. Byłam w wielu miejscach na świecie – uśmiechnęłam się do niej promiennie i zaczęłam wspinać.

W pewnym momencie musiałyśmy się zabezpieczyć przed upadkiem. Odkąd zmarł mój ojciec miałam większy dystans do takich wspinaczek, ale nie bałam się. Nie chciałam odczuwać strachu, nie chciałam, aby miał nade mną władzę. W końcu dotarliśmy w okolice leża hipogryfa. Nie chciałam mu zrobić krzywdy, ale razem z Yaxley powinno pójść jak z płatka.

– Jak się do tego zabieramy? – zapytałam szeptem.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Geraldine Greengrass-Yaxley (1517), Kim Skamander (1115)

Wiadomości w tym wątku
[ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Kim Skamander - 21.01.2024, 18:22
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 21.01.2024, 23:57
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Kim Skamander - 28.01.2024, 19:52
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 29.01.2024, 10:38
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Kim Skamander - 29.01.2024, 20:58
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 30.01.2024, 23:57
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Kim Skamander - 15.02.2024, 22:30
RE: [ 15.07.1972 ] – Hunting you I can smell you - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 17.02.2024, 23:42

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa