• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Wokół Magicznych Dzielnic Charing Cross Road [02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin

[02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin
Tańcząca ze lwami
Did you think the lion was sleeping because he didn't roar?
krew
genetyka
zawód
Czarne niczym węgiel źrenice to pierwsze na co zwrócisz uwagę kiedy na nią spojrzysz. Później będzie uśmiech, zadziorny, zachęcający do dyskusji. Usta zawsze podkreślone czerwoną szminką, co wyróżnia się na tle jasnej cery, a zarazem idealnie pasuje do kasztanowych włosów Fiery. Jest filigranową kobietą, ma 160 cm wzrostu, chociaż na pierwszy rzut oka tego nie widać, gdyż ubrania, które nosi są zwiewne, więc nie do końca wiadomo, co się pod nimi kryje. Jej ruchy są szybkie, jakby ciągle się gdzieś spieszyła. Głos ma melodyjny, nieco wysoki, jednak nie denerwujący ucha. Możesz wyczuć w nim akcent, tylko ciężko określić jaki, na pewno angielski nie jest jej pierwszym językiem. Pachnie wiatrem, czasem sierścią zwierząt, jednak najbardziej wyczuwalny jest zapach goździków z cynamonem.

The Beast
17.02.2024, 22:58  ✶  

- Skąd, skąd, jak to skąd... Ostatnio nic mi się nie udaje, jakbym została przeklęta. - Była bardzo krytyczna wobec swojej osoby, ale zdecydowanie nie był to jej czas. Miała wrażenie, że wszystko, czego się dotknie zaczyna płonąć, może nie dosłownie, ale nic nie chciało z nią współpracować. Rzeczy, które kiedyś przychodziły jej ot tak, nagle zupełnie jej nie wychodziły, jak więc mogła reagować inaczej?

Ugryzła kolejny kawałek ciasta, przeżuwała go dłuższą chwilę i dopiero, jak połknęła całość zaczęła mówić. - To jedna z tych rzeczy, Elaine mnie ugryzła, rozumiesz? - Zdecydowanie nie była z tego powodu zadowolona. - Nie poradziłam sobie z nią, ujebała mnie w stopę. - Nigdy dotąd się to jeszcze nie zdarzyło, więc dało jej do myślenia, może nie była tak dobra w tresurze zwierząt, jak się jej wydawało, skoro nie dała sobie rady z maledictusem? Nie najlepiej wpłynęło to na pewność siebie kobiety. Szczególnie, że akurat ona powinna być specjalistką w tej dziedzinie, każdemu innemu mogło się przytrafić coś podobnego, no ale nie jej. Nie, kiedy od lat się tym zajmowała.

Wbiła w niego swój wzrok, kiedy powiedział, że pierdoli. Wybiło ją to z rytmu, spowodowało, że zamilkła na moment i zaczęła się nad tym zastanawiać, może faktycznie trochę pierdoliła? Może miał rację.

- Dzisiaj, nie udało mi się ogarnąć Elaine, mogła kogoś zabić, nie stało się tak oczywiście, uszkodziła tylko moją stopę, ale co jeśli stało by się inaczej? - Widać było, że ma do siebie o to ogromny żal, że zawiodła, kiedy to ona powinna być ich opoką w tej dziedzinie. - Po drugie, to dłuższa historia. - Odetchnęła głęboko próbując zebrać myśli. - Ostatnio był sabat, wiesz, czarodzieje to tak hucznie świętują, poszłam tam z Edgem i próbowałam zawinąć jednemu typowi portfel, nic nowego, tyle, że mnie przyłapał. Okazało się, że jest aurorem i mieliśmy przejebane, a dzisiaj to wszystko znowu wydarzyło się przy Flynnie, znowu go zawiodłam! - Najwyraźniej to ją też dosyć mocno bolało. Trochę się nad sobą żaliła, ale za dużo się tego w niej ostatnio nazbierało, jakoś tak wyszło, ze pękła akurat przy Bergu.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów The Beast (979), The Berg (605)

Wiadomości w tym wątku
[02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin - przez The Beast - 02.01.2024, 13:12
RE: [02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin - przez The Berg - 22.01.2024, 18:44
RE: [02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin - przez The Beast - 26.01.2024, 22:37
RE: [02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin - przez The Berg - 16.02.2024, 23:09
RE: [02.07.1972] seria niefortunnych zdarzeń | Fiery & Harvin - przez The Beast - 17.02.2024, 22:58

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa