• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Dolina Godryka v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath

[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath
Kolorowy ptak
krew
genetyka
zawód

Neil Enfer
23.02.2024, 14:33  ✶  
Przytaknął na jej mądre słowa. Owszem, gdyby miał się zajmować czymś innym niż zielarstwo i transmutacje, to świat by już dawno spłonął, albo sam by się przypadkiem wysadził w powietrze i trzeba by go ścierać ze ścian, albo jeszcze gorzej, zniknąłby i istniał w niebycie, nikt by nie wiedział czy żyje czy nie. Dlatego nieufnie podchodzi do teleportacji.
Latanie na miotle też było talentem, ludzie na tym zarabiają, można posprzątać, szybko uciec, cała masa zalet. No i jak się nie ma nie wiadomo jak drogiej miotły, to można i w śród mugoli z taką paradować.
-Być może, rozejrzę się po sklepach, w końcu muchy to składniki wielu eliksirów.-zastanowił się na głos. Niekoniecznie mają tam je żywe, nie w każdym sklepie przynajmniej. No i też takich małych mogą nie mieć. Mógłby z drugiej strony założyć własną hodowlę i nie musieć się o nic martwić. Gorzej jak takie muszki by uciekły ze swojej szklarni, cały pokój w nich będzie.
-Zależy od osoby, ale jeśli chodzi o mycie nim włosów, to już od pierwszego użycia są czystsze.-aj tak zioła, zioła, zioła.-Pewnie po dwóch tygodniach, po miesiącu będzie widać efekty. Wszystko też zależy od regularności stosowania, bo zagubione, pojedyncze mycie nic nie da.-systematyka zdziała cuda, czasami, bo jeśli chodzi o naukę to niekoniecznie, przynajmniej nie w jego przypadku, bo i tak nic nie rozumie.-No i skrzyp można mieszać z innymi ziołami dla dodatkowych właściwości i zapachu.-nie chciał jej tu robić wykładu, bo tego by było za dużo.-Na pewno w sklepie mają takie szampony. Tylko czytaj dokładnie etykiety i jak je stosować. Raz nie przeczytałem i na głowie wyrósł mi kaktus.-przewrócił oczyma na to wspomnienie. Dziwna to była sytuacja, oj dziwna. Jeszcze ta sąsiadka, przez którą się prawie udusił, ale dała mu później ciasteczka, więc chyba jej wybaczał, z resztą kobieta nie wiedziała.
-Hmm.-zastanowił się. Bo co teraz? Ma ją zaprosić? Ma czekać? Ma iść stąd? Dziewczyna wydawała się być zainteresowana tematem, ale nie chciał jej zabierać czasu na wypoczynek, zapewne zasłużony.-A... w którą stronę mniej więcej? Może trafię na jakieś bagno, a jak nie to przy jeziorze na pewno skrzyp będzie.-nie do końca się z nią żegnał, ale i nie do końca ją zapraszał do wędrówki. Mogła mu wskazać drogę, a mogła go zaprowadzić. Trochę był w kropce i patrzył na nią lekko zmieszany.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Heather Wood (2126), Neil Enfer (2199)

Wiadomości w tym wątku
[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 21.02.2024, 12:32
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 21.02.2024, 17:15
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 21.02.2024, 18:14
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 22.02.2024, 16:01
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 22.02.2024, 19:58
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 22.02.2024, 21:16
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 22.02.2024, 21:52
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 23.02.2024, 05:33
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 23.02.2024, 10:34
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 23.02.2024, 14:33
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 23.02.2024, 21:52

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa