05.12.2022, 22:38 ✶
Szanowny Panie Black,
Muszę przyznać, że jestem nieco skonfundowany tym, czemu postanowił Pan przesłać pierwszą wiadomość akurat do mnie, jednak nadzwyczaj doceniam tę małą zagadkę, w którą zostałem wplątany. Stanowiło to świetną okazję do rozbudzenia umysłu, chociaż pytania do krzyżówki mogłyby następnym razem być nieco trudniejsze.
Mimo to dziękuję za czas, który poświęciłeś, Perseuszu, na przygotowanie tej małej szarady. W związku z tym, że ostatnio otrzymałem od Ciebie zdjęcie papugi, przesyłam rysunek borsuka. Nie było go łatwo znaleźć, jednak liczę, że docenisz jego walory estetyczne. W dołączonych do listu kopertach załączam rozwiązanie przesłanej przez Ciebie zagadki oraz wyżej wspomniany rysunek.
Muszę przyznać, że jestem nieco skonfundowany tym, czemu postanowił Pan przesłać pierwszą wiadomość akurat do mnie, jednak nadzwyczaj doceniam tę małą zagadkę, w którą zostałem wplątany. Stanowiło to świetną okazję do rozbudzenia umysłu, chociaż pytania do krzyżówki mogłyby następnym razem być nieco trudniejsze.
Mimo to dziękuję za czas, który poświęciłeś, Perseuszu, na przygotowanie tej małej szarady. W związku z tym, że ostatnio otrzymałem od Ciebie zdjęcie papugi, przesyłam rysunek borsuka. Nie było go łatwo znaleźć, jednak liczę, że docenisz jego walory estetyczne. W dołączonych do listu kopertach załączam rozwiązanie przesłanej przez Ciebie zagadki oraz wyżej wspomniany rysunek.
Pozdrawiam,
Erik Longbottom
Załącznik nr.1
![[Obrazek: GmRe0Rk.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=GmRe0Rk.png)
Załącznik nr.2
![[Obrazek: 0096af94eba1d3a15a7f9318d139703a.jpg]](https://i.pinimg.com/originals/00/96/af/0096af94eba1d3a15a7f9318d139703a.jpg)
odpowiedź na wiadomość
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞