Drogi Gio,
co skłoniło Cię do odbywania tak długiej podróży po świecie? Praca? Pracujesz nad jakąś nową publikacją naukową? A może po prostu żyjesz od wycieczki do wycieczki? Gdzie już byleś? Musisz opowiedzieć mi o tym. Najlepiej osobiście, jak już wrócisz.
Doceniam to, że jestem być może jedną z nielicznych osób, które poinformowałeś o przyczynie swojej nieobecności. Jeśli chodzi o pojedynek to oficjalnie zakończył się remisem. Niewiele brakowało abym pokonał Lestrange'a. Jestem od niego znacznie lepszy w pojedynkach czarodziejów i nie tylko. Przez wynik pojedynku nie została rozstrzygnięta kwestia honoru Loretty.
Przez jakiś czas przebywałem w posiadłości rodziców, musiałem zmienić trochę otoczenie po to aby uporządkować pewne sprawy. Trenowałem aktywnie przez ten czas i na domiar tego przytrafiła mi się kontuzja. Na jakiś czas mam ograniczyć wysiłek fizyczny.
Kiedy wrócisz, to wrócisz. Odwiedź mnie niezwłocznie po twoim powrocie.
Jak zapewne wiesz, przepadam za słodyczami i chętnie spróbowałbym takiego ciasta. Miałem pisać, że pokażę Błyskowi ten przepis i on je dla mnie upiecze. Jestem pod wrażeniem twoich umiejętności i chętnie spróbuję takiego ciasta. Dziękuję.