19.10.2022, 15:59 ✶
Cytat:Pytanie o posiadłości rodowe. Np. w opisie Longbottomów jest o takiej informacja, więc początkowo zakładałam, że postacie mieszkają tam - ale widzę, że podstawowo chyba można mieć tylko "zwykłe" lokacje, a inne trzeba wykupić. Ta posiadłość tymczasem ma opisy jakiejś super magii ochronnej. Stąd pytanie, czy postacie mogą mieszkać w domach rodów, czy tylko we własnych? (Zwykłych, bez ulepszania albo w wykupionych i ulepszanych)Twoja postać może mieszkać w posiadłości rodowej, innym domu lub wykupionej lokacji - to wszystko zależy od twojej decyzji. Nie narzucam w tej kwestii absolutnie nic. Listę i adresy lokacji należących do rodzin jeszcze kończę, wrzucę je na forum tak szybko jak się da. Mam nadzieję, że nie jest to duży problem, że opis waszego domku dojdzie dopiero w tym tygodniu jako DLC.
EDIT.
Druga sprawa - link do podpiniania kont - http://secretsoflondon.pl/usercp.php?action=as_edit u mnie nie działa.
Co ciekawe, na koncie Florence mam podpiętą Brennę, ale w drugą stronę już nie. Nie mogę się też przelogowywać między kontami, chociaż wczoraj w nocy mogłam. Opcja znikła w nocy.
Co do podpinania kont - wczoraj po daniu ci akceptacji dorobiłam grupę Ruchu, bo ją przeoczyłam i nie kliknęłam jednej rzeczy w panelu. Opcja powinna ci już działać. Jeżeli nie działa, to odepnę ci konta i podepnę jeszcze raz jak tylko dasz mi znać.

Cytat:http://secretsoflondon.pl/showthread.php?tid=35Dziękuję, już poprawione.
Departament transportu zgubił swój pogrubiony tytuł
W liście nauczanych przedmiotów jest jedna niepotrzebna kropka - punkt listy

Cytat:Jak wygląda starzenie się u ghouli? Czy jak czarodziej został przemieniony w wieku młodym to staje się dorosły w którymś momencie?Ghoule się nie starzeją. Możesz jednak je jakoś transmutować, na przykład rodzina Potterów oferuje permanentne zmiany całej twarzy dzięki przewadze rodzinnej. I sorka, przyznaję, że zapomniałam o dwuduszach.
I jeszcze jedno:
Jak powinna wyglądać karta dla rozszczepieńca?
Dodam o nich dzisiaj stosowny wpis w temacie z tworzeniem postaci i dam znać jak tylko się pojawi.