• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Suflet - sowa Diany

Suflet - sowa Diany

Timotheus Olisadebe
01.03.2024, 17:18  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2024, 17:10 przez Papa Legba.)  
Elegancka papeteria z zawiłym i nieznanym Dianie charakterem pisma.
Na kopercie znajduje się adres zwrotny do jednego z pokojów londyńskiego hotelu dla czarodziejów.

Londyn, 18.06.1972

Szanowna Pani Mulciber!

Wiem, że ta wiadomość będzie dla Pani niespodzianką, lecz pozwolę sobie przedstawić propozycję współpracy.

Jestem Książę Timotheus Shirley Umboni Akingdabe Olisadebe, syn Shirley'a Harambe Olatunji Akingdabe Olisadebe z rodu Olisadebe w Kenii, który to został zamordowany podczas obecnie trwającego konfliktu plemion czarodziejów na terenach środkowej Afryki. Przed swoją śmiercią mój ojciec był przyjacielem i sojusznikiem rodziny Burke, a także oddanym pracownikiem Ministerstwa Magii.

Nim nastał konflikt, mój ojciec posiadał oszczędności w Brytyjskim Banku Gringotta. Niestety na skutek wojny utraciliśmy klucz do skrytki, a także wszelkie związane z nią dokumenty. Inne osoby, na które przypisana była skrytka, również odeszły. Istnieje jednak możliwość, bym pojawił się w banku z zaufaną osobą, która potwierdzi, że nie jestem oszustem. Niestety nie znam nikogo w Wielkiej Brytanii, zaś z historii ojca najbardziej zapamiętałem rodzinę Burke. Dlatego też zwracam się do Pani z prośbą o asystę.

W ramach rekompensaty przekażę Pani procent z odzyskanych dóbr.

Bardzo zależy mi na uzyskaniu dostępu do skrytki. Potrzebuję funduszy na wojnę, lecz jeszcze bardziej wartościowi byliby dla mnie sojusznicy, dlatego nie jest przypadkiem, że zwracam się właśnie do Pani.

Byłbym dozgonnie wdzięczny za Pani odpowiedź w tej sprawie.

Z błogosławieństwem,

Książę Timotheus Shirley Umboni Akingdabe Olisadebe
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Suflet - sowa Diany - przez Diana Mulciber - 22.11.2023, 00:20
RE: Suflet - sowa Diany - przez Desmond Malfoy - 22.11.2023, 00:35
RE: Suflet - sowa Diany - przez Desmond Malfoy - 12.12.2023, 15:39
RE: Suflet - sowa Diany - przez Timotheus Olisadebe - 01.03.2024, 17:18
RE: Suflet - sowa Diany - przez Alexander Mulciber - 16.03.2024, 22:27
RE: Suflet - sowa Diany - przez Perseus Black - 29.05.2024, 12:12

• Pokaż wersję do druku