02.03.2024, 12:58 ✶
Philip mógł dostrzec dwa charaktery pisma, z czego ten brzydszy podopisywał jeszcze coś w ładniejszej części.
Drogi Philipie,
powód mojej podróży jest nieco skomplikowany, ale wyjaśnię Ci wszystko, gdy finalnie wrócę do domu. Szykuj się na najnudniejszy monolog w życiu.
Cieszę się z wyniku pojedynku. Mimo wszystko, żaden z Was nie potrzebował okrycia się publiczną hańbą przegranej. A co do Loretty — jesteśmy społeczeństwem cywilizowanym, jako dorosła kobieta powinna sama zadbać o swój honor lub jego brak.
Mam nadzieję, że Twoja kontuzja to nic poważnego. Pozdrów ode mnie rodziców.
Cieszę się, że spodobało Ci się ciasto.
Tu jonathan
Poprosiłem gio żeby mi zostawił list do wysłania bo chciałem coś dodać od siebie
Nie mogę ci nic powiedzieć o podróży ale muszę polecić ci taki fajny mugolski film
Nazywa się "głębokie gardło"
Musisz to zobaczyć, przełom kinematografii
Idź, kup bilet i nie pytaj o czym to jest
Nie pożałujesz
PS Tylko nie idź na to ze starymi, nie zrozumieją
8.08.1972
Drogi Philipie,
powód mojej podróży jest nieco skomplikowany, ale wyjaśnię Ci wszystko, gdy finalnie wrócę do domu. Szykuj się na najnudniejszy monolog w życiu.
Cieszę się z wyniku pojedynku. Mimo wszystko, żaden z Was nie potrzebował okrycia się publiczną hańbą przegranej. A co do Loretty — jesteśmy społeczeństwem cywilizowanym, jako dorosła kobieta powinna sama zadbać o swój honor lub jego brak.
Mam nadzieję, że Twoja kontuzja to nic poważnego. Pozdrów ode mnie rodziców.
Cieszę się, że spodobało Ci się ciasto.
Serdecznie pozdrawiam,
Giovanni
Tu jonathan
Poprosiłem gio żeby mi zostawił list do wysłania bo chciałem coś dodać od siebie
Nie mogę ci nic powiedzieć o podróży ale muszę polecić ci taki fajny mugolski film
Nazywa się "głębokie gardło"
Musisz to zobaczyć, przełom kinematografii
Idź, kup bilet i nie pytaj o czym to jest
Nie pożałujesz
PS Tylko nie idź na to ze starymi, nie zrozumieją