• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Mackenzie "Green" Greengrass

Miotlara
krew
genetyka
zawód
Jasne włosy, niebieskie oczy, niezbyt wysoki wzrost - około 166 cm, szczupła, wysportowana sylwetka. Mówi niezbyt głośno, rzadko patrzy komuś w oczy, a w tłumie nie mówi za wiele.

Mackenzie Greengrass
12.12.2022, 21:21  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2023, 03:22 przez Mackenzie Greengrass.)  

Smutna dziewczynka z miotłą albo bardzo agresywna panna z miotłą, to wszystko zależy od dnia. W drużynie znana zwykle jako Green i absolutna fanatyczka mioteł, na pewno ulubienica trenera i kapitana, bo może latać w każdych warunkach atmosferycznych i o każdej porze roku bez narzekania. Jeżeli akurat nie siedzi na miotle, co robi przez najmniej czterdzieści procent swojego czasu, prawdopodobnie śpi, podlewa swoje roślinki, ewentualnie wpada do baru, za pomocą metamorfomagii zmieniając wygląd i przedstawiając się jako Mac.

[Obrazek: SruEtIa.jpg]

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... moją matkę - młodą, szczęśliwą, u boku mężczyzny i dzieci. Beze mnie w pobliżu
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... żywiołaka wody
♦ Amortencja pachnie mi... wiatrem, pastą do polerowania miotły i lawendą
♦ Moje ulubione zaklęcie to... accio miotła!
♦ Mój patronus przyjmuje formę... sokoła
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... nie da się przewidzieć wyników meczów, dlaczego miałoby mnie to interesować?
♦ Czarna magia? Cóż... miałabym tracić czas na takie bzdury? Sto okrążeń wokół stadionu samo się nie zrobi
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... dołączenie do reprezentacji Anglii quidditcha
♦ Stoję po stronie... swojej drużyny
♦ Moje serce należy do...latania
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Mackenzie "Green" Greengrass - przez Mackenzie Greengrass - 12.12.2022, 14:59
RE: Mackenzie "Green" Greengrass - przez Eutierria - 12.12.2022, 21:20
RE: Mackenzie "Green" Greengrass - przez Eutierria - 12.12.2022, 21:20
RE: Mackenzie "Green" Greengrass - przez Mackenzie Greengrass - 12.12.2022, 21:21
RE: Mackenzie "Green" Greengrass - przez Mackenzie Greengrass - 13.12.2022, 22:24
RE: Mackenzie "Green" Greengrass - przez Mackenzie Greengrass - 13.12.2022, 22:24
RE: Mackenzie "Green" Greengrass - przez Mackenzie Greengrass - 13.12.2022, 22:26

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa