(13.12.2022, 14:28 )Theon Yaxley napisał(a): Mam takie pytanko.Zapytałam się Octi na disco i dała mi znać, że możecie kierować jej postacią. To, czy potraktujecie ją jako NPC, czy usuniecie z tematu w jakiś sposób (np. jej ucieczka albo utrata przytomności) pozostawiam w waszych rękach.
W kilku graczy rozgrywaliśmy scenariusz dotyczący pierwszych ataków - link. W międzyczasie jedna z postaci trafiła do nieaktywnych, ale wcześniej w temacie to i owo napisała. Pytanie w jaki sposób powinniśmy teraz dociągnąć to do końca? Potraktować ją jako NPC, usunąć z tematu, poprosić MG o odegranie postaci Octavii?
Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.