• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Corvus M. de Rune

Corvus M. de Rune
Widmo
It’s amateurs like you who give kidnapping a bad name.
krew
genetyka
zawód
Widok był to zupełnie niebanalny; błękitne oczy kontrastowały z ciemnym brązem nieco niesfornych włosów, zaskakująco jednak pasując do bladej, pozbawionej wszelkich znamion skóry, która to nadawała postaci nadchodzącego czarownika antycznego rytu. Natura obdarzyła go wysokimi, ostrymi kośćmi policzkowymi i tym spojrzeniem, które mogło wsiąknąć w najgłębsze zakamarki duszy, ale i słusznym wzrostem 185 centymetrów. Nie uśmiechał się zbyt często, ani nie zabierał głosu jeśli nie musiał, ale gdy to robił, rozbrzmiewał pieszczący ucho baryton. Zapach także zostawiał po sobie pamiątkę; kawa oraz wanilia długo jeszcze tańczyły z drzewnym aromatem przywodzącym na myśl sosnowy las, gdy mężczyzna zdążył już odejść, owinąwszy się pierwszą nutą jaką była paczula wraz z ulotną wonią heliotropu.

Corvus M. de Rune
15.12.2022, 23:43  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2022, 02:44 przez Corvus M. de Rune.)  

Corvus M. de Rune

[Obrazek: d71780643ee7ccd0ed96767070bdd44f.gif]
Welcome to the playground, follow me
Tell me your nightmares and fantasies
Sink into the wasteland underneath
Stay for the night, I'll sell you a dream

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie jako potężnego czarodzieja, który jest w stanie pokonać każdą przeszkodę.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... mnie, martwego. W mojej piersi widnieje rana postrzałowa. Oto ja, zabity jak mugol.
♦ Amortencja pachnie mi... kurzem starych ksiąg, specyficzną wonią czarnej magii oraz perfumami matki, jedynej osoby która była dla mnie ważna.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... protego diabolical.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... czarnej mamby, niebezpiecznej i jadowitej jak mój charakter.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... bajka dla dzieci i głupców szukających w fusach szczęścia.
♦ Czarna magia? Cóż... ma swoją cenę, a ja jestem gotów ją zapłacić.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... jeszcze nic, moje wielkie osiągnięcia dopiero nadchodzą.
♦ Stoję po stronie... czystej krwi, nieważne co mówią inni, mugolaki winny umrzeć za kradzież magii tym, którym ona należy się bardziej.
♦ Moje serce należy do... wiedzy, nikt inny jeszcze go nie zdobył.

And when you kill a man, you're a murderer;
Kill many, and you're a conqueror;
Kill them all... Oh, you're a god.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Corvus M. de Rune - przez Czarny Pan - 13.12.2022, 23:47
RE: Corvus M. de Rune - przez Czarny Pan - 14.12.2022, 00:21
RE: Corvus M. de Rune - przez Czarny Pan - 15.12.2022, 23:42
RE: Corvus M. de Rune - przez Corvus M. de Rune - 15.12.2022, 23:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek