15.12.2022, 23:43 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.12.2022, 02:44 przez Corvus M. de Rune.)
Corvus M. de Rune
![[Obrazek: d71780643ee7ccd0ed96767070bdd44f.gif]](https://i.pinimg.com/originals/d7/17/80/d71780643ee7ccd0ed96767070bdd44f.gif)
Welcome to the playground, follow me
Tell me your nightmares and fantasies
Sink into the wasteland underneath
Stay for the night, I'll sell you a dream
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie jako potężnego czarodzieja, który jest w stanie pokonać każdą przeszkodę.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... mnie, martwego. W mojej piersi widnieje rana postrzałowa. Oto ja, zabity jak mugol.
♦ Amortencja pachnie mi... kurzem starych ksiąg, specyficzną wonią czarnej magii oraz perfumami matki, jedynej osoby która była dla mnie ważna.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... protego diabolical.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... czarnej mamby, niebezpiecznej i jadowitej jak mój charakter.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... bajka dla dzieci i głupców szukających w fusach szczęścia.
♦ Czarna magia? Cóż... ma swoją cenę, a ja jestem gotów ją zapłacić.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... jeszcze nic, moje wielkie osiągnięcia dopiero nadchodzą.
♦ Stoję po stronie... czystej krwi, nieważne co mówią inni, mugolaki winny umrzeć za kradzież magii tym, którym ona należy się bardziej.
♦ Moje serce należy do... wiedzy, nikt inny jeszcze go nie zdobył.
And when you kill a man, you're a murderer;
Kill many, and you're a conqueror;
Kill them all... Oh, you're a god.
Kill many, and you're a conqueror;
Kill them all... Oh, you're a god.