12.05.2024, 10:06 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.11.2024, 17:56 przez Jonathan Selwyn.)
![[Obrazek: Y9epwJk.jpeg]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=Y9epwJk.jpeg)
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę...
stoję w jakimś pomieszczeniu wraz z bliskimi. Oczywiście wyglądam świetnie. Świętujemy pokonanie Voldemorta raz po raz uderzając piniatę z jego podobizną. Wszyscy z tej dobrej strony są cali i zdrowi.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... zakrwawionej róży, która powoli więdnie.
♦ Amortencja pachnie mi... szampanem, ananasem i wodą kolońską.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Protego Amare. Głównie ze względu na jego potencjał dramatyczny.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... Psa, golden retrivera
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... coś w co byłbym głupcem, gdybym w nie nie wierzył. Zwłaszcza po tylu latach przyjaźni z pewnym wieszczem.
♦ Czarna magia? Cóż...to dziedzina magi, którą należy spalić, zakopać, utopić w jeziorze. Jak? Nie wiem, ale na pewno nie czarną magią.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... zepsucie swojego własnego ślubu i pomoc Charlotte w ucieczce sprzed ołtarza. To, że dalej jestem przyjaciółmi z pewną trójką z Hogwartu też jest wielkim sukcesem.
♦ Stoję po stronie... Zakonu Feniksa, ale i swojego nieco zbyt dramatycznego szefa.
♦ Moje serce należy do... tych wszystkich, których nazywam rodziną, nawet jeśli nie łączą mnie z nimi więzy krwi.