18.05.2024, 19:32 ✶
—01/08/1972—
Geraldine,
oczywiście, że wybieram się na ślub Blacka. Poczułbym się bardzo dotknięty, gdyby okazało się, że nie jestem tam mile widziany. Wszystko, aby wspierać pana młodego podczas jego ostatnich chwil wolności w tym jego jakże krótkim życiu.
Jeśli pytasz, czy mam ochotę na twoje towarzystwo: owszem, mam. Chociaż całkiem dobrze znam się z Perseuszem, tak obawiam się, że moja obecność może kłuć w oczy innych gości, którym nie w smak są poglądy moje oraz mojej rodziny.
Morfeusz również się tam wybiera, więc śmiało możesz do nas dołączyć.
PS. Wstępnie celuje w ciemno-bordowy komplet zahaczający o brudną czerwień. Znajdziesz coś w tym stylu?
oczywiście, że wybieram się na ślub Blacka. Poczułbym się bardzo dotknięty, gdyby okazało się, że nie jestem tam mile widziany. Wszystko, aby wspierać pana młodego podczas jego ostatnich chwil wolności w tym jego jakże krótkim życiu.
Jeśli pytasz, czy mam ochotę na twoje towarzystwo: owszem, mam. Chociaż całkiem dobrze znam się z Perseuszem, tak obawiam się, że moja obecność może kłuć w oczy innych gości, którym nie w smak są poglądy moje oraz mojej rodziny.
Morfeusz również się tam wybiera, więc śmiało możesz do nas dołączyć.
Pozdrawiam,
Erik Longbottom
PS. Wstępnie celuje w ciemno-bordowy komplet zahaczający o brudną czerwień. Znajdziesz coś w tym stylu?
odpowiedź na wiadomość
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞