20.10.2022, 10:10 ✶
(20.10.2022, 00:40 )Brenna Longbottom napisał(a): To w sumie pytanie o umiejkę gotowanie - "Gotowanie polega na obróbce żywności, przygotowywaniu przetworów i wyśmienitych potraw, których zjedzenie napełnia konsumujących siłą." - czy bez niej postać nie jest w stanie przyrządzić niczego i musi polegać na skrzacie/restauracjach? (Chodzi mi np. o rzeczy w rodzaju tosty, jajecznica czy ugotowanie sobie makaronu z serem, nie jakieś wymyślne - bo nie wiem, czy wykupywać.Umiesz gotować mugolskie i czarodziejskie potrawy, nie ma to żadnego znaczenia dla mechaniki. Osoby z wykupioną mechaniką gotowania będą mogły gotować potrawy dające różne bonusy i będą zużywać do tego surowce. Nie musi to nic narzucać w twojej kreacji fabularnej, po prostu nie umiesz dodać do swoich potraw magii.)
Cytat:Czy istniałaby mozłiwość dodania breadcrumbs do mobilnej wersji forum (chyba, że jest i tylko ja nie widzę)? Ułatwiłoby to poruszanie się po forum osobom korzystającym z telefonu (dla mnie brak tej nawigacji jest lekko uciążliwy).Rozumiem, że chodzi o tę nawigację, która pokazuje na górze strony w jakiej kategorii i temacie się właśnie znajdujemy? Jasne, że istnieje, dorzucę ją w najbliższym czasie.
)