25.05.2024, 21:40 ✶
Dobry, ja mam pytanie czy wiadomo coś o rozwijaniu listy wątków w tym temacie? Bo patrzę, że poprzednie są z lutego tego roku. Więc się zastanawiam czy to ma być dalej rozwijane czy zostało porzucone?
Zapomniałam dorzucić ten ostatni, ale już to zrobiłam, sorka.
Nie wiem, czy dorzucę jeszcze jakieś tematy, ale pamiętajcie, że zgodnie z zasadami możecie wymyślać je sami.
I czy ten temat będzie rozwijany. Czy faktycznie będzie uznane odpowiedzenie na pytania jakby nasza postać z innej szkoły do Hogwartu chodziła?
Ja przygotowałam pytania do Hogwartu, ale generalnie ten temat rozwijać mogą gracze - jeżeli żaden z dodatkowych zestawów pytań ci nie pasuje, to rozwinąć ten temat możesz ty.
I w tym jak rozumiem udziału brać nie mogę. W sumie nie wiem na czym to polega. Ale to jeden z tych zamkniętych eventów tylko dla ziomków, co pingowani byli, co nie? Bo to też było milion lat temu, ale no polowanie na widma tez się zakończyło XDD a jednak dalej tam wisi.
Rachunek sumienia to wydarzenie dla osób, które brały udział w poprzednich wydarzeniach, nie możesz brać w nim udziału. Polowanie na widma czeka na drugą część.
Czy to oznacza, że metamorfomagia nie może występować u mugolaków?
Metamorfomagia nie może występować u mugolaków.
Czy Charłak może przenosić po swojej stronie jakieś typowe dla czarodziejów zdolności, jeśli założy rodzinę?
Zapytaj mnie o konkretne zdolności, żebym nie miała wątpliwości.
Edycja: Od dawna nie gram tą postacią, proszę o przeniesienie jej karty do archiwum. Jak również o przeniesienie obecnej karty postaci Marcusa do tego samego miejsca.
Kartę Marcusa wyrzucę tam podczas czyszczenia działu. Kart postaci przyjętych nie przenosimy z działu postaci przyjętych niezależnie od tego czy są aktywne, czy nie.
Zapomniałam dorzucić ten ostatni, ale już to zrobiłam, sorka.
Nie wiem, czy dorzucę jeszcze jakieś tematy, ale pamiętajcie, że zgodnie z zasadami możecie wymyślać je sami.I czy ten temat będzie rozwijany. Czy faktycznie będzie uznane odpowiedzenie na pytania jakby nasza postać z innej szkoły do Hogwartu chodziła?
Ja przygotowałam pytania do Hogwartu, ale generalnie ten temat rozwijać mogą gracze - jeżeli żaden z dodatkowych zestawów pytań ci nie pasuje, to rozwinąć ten temat możesz ty.
I w tym jak rozumiem udziału brać nie mogę. W sumie nie wiem na czym to polega. Ale to jeden z tych zamkniętych eventów tylko dla ziomków, co pingowani byli, co nie? Bo to też było milion lat temu, ale no polowanie na widma tez się zakończyło XDD a jednak dalej tam wisi.
Rachunek sumienia to wydarzenie dla osób, które brały udział w poprzednich wydarzeniach, nie możesz brać w nim udziału. Polowanie na widma czeka na drugą część.
Czy to oznacza, że metamorfomagia nie może występować u mugolaków?
Metamorfomagia nie może występować u mugolaków.
Czy Charłak może przenosić po swojej stronie jakieś typowe dla czarodziejów zdolności, jeśli założy rodzinę?
Zapytaj mnie o konkretne zdolności, żebym nie miała wątpliwości.
Edycja: Od dawna nie gram tą postacią, proszę o przeniesienie jej karty do archiwum. Jak również o przeniesienie obecnej karty postaci Marcusa do tego samego miejsca.
Kartę Marcusa wyrzucę tam podczas czyszczenia działu. Kart postaci przyjętych nie przenosimy z działu postaci przyjętych niezależnie od tego czy są aktywne, czy nie.