01.06.2024, 16:22 ✶
Przepraszam, jeżeli to pytanie już się pojawiło albo doszukuję się niepotrzebnie dziury w całym, chcę się upewnić, że dobrze myślę, a wolę zapytać już tak na przyszłość przed rozliczeniami.
Mamy taki opis odznaki: Rozegraj dziesięć pełnych sesji.
Wiem, że pełna sesja to wg regulaminu 1,5k słów. Mam sporo wątków, gdzie mam spełnione wymaganie liczby słów, ale nie są to wątki zamknięte/ukończone.
W sytuacji, w których drugi gracz gdzieś uciekł / nie pisze już / na pewno nie skończy ze mną wątku, to czy mogę zgłosić te - teoretycznie pełne (bo jest 1,5k), choć niezamknięte sesje - do odznaki?
Czy powinnam przed zgłoszeniem zamknąć te wątki?
A jeżeli tak, to czy mam poprosić MG o dogranie tego ze mną, czy mogę wrzucić jakiegoś posta, który logicznie podsumowuje całość i ewakuuje postaci z wątku w możliwie jak najbardziej neutralny sposób?
Dzięki za odpowiedź
Mamy taki opis odznaki: Rozegraj dziesięć pełnych sesji.
Wiem, że pełna sesja to wg regulaminu 1,5k słów. Mam sporo wątków, gdzie mam spełnione wymaganie liczby słów, ale nie są to wątki zamknięte/ukończone.
W sytuacji, w których drugi gracz gdzieś uciekł / nie pisze już / na pewno nie skończy ze mną wątku, to czy mogę zgłosić te - teoretycznie pełne (bo jest 1,5k), choć niezamknięte sesje - do odznaki?
Czy powinnam przed zgłoszeniem zamknąć te wątki?
A jeżeli tak, to czy mam poprosić MG o dogranie tego ze mną, czy mogę wrzucić jakiegoś posta, który logicznie podsumowuje całość i ewakuuje postaci z wątku w możliwie jak najbardziej neutralny sposób?
Dzięki za odpowiedź
Kiedy tańczę, niebo tańczy razem ze mną
Kiedy gwiżdżę, gwiżdże ze mną wiatr
Kiedy milknę, milczy świat
Kiedy gwiżdżę, gwiżdże ze mną wiatr
Kiedy milknę, milczy świat