10.06.2024, 11:51 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2024, 11:55 przez Millie Moody.)
kruk przybył do Alastora w godzinach popołudniowych 22.08.72
Wiem, że masz pewnie w chuj roboty, ale chciałam Ci tylko napisać, że miałam bardzo fajny dzień. Było jeszcze zabawniej niż wczoraj! Urządziłam sobie z Hardem wyścigi na miotłach, było pełno balonów, a na mecie czekało mnóstwo kolorowych serpentyn! Wilku się zjebał ze schodów, chociaż mu mówiłam, że ma uważać, ale widzisz, nikt nie wierzy w moje oko i tak to potem jest (tak na prawdę Morfina to ogarnął, że się coś odjebie z tymi schodami, ale nie ważne!). Bardzo mi się tu podoba, powiesiłam już obraz co go dostałam na urodziny w pokoju na poddaszu, który chciałabym zająć i jest nawet staw w którym mogłabym ogarnąć dla Ciebie jakieś ryby. To się tak robi prawda? To słynne zarybianie polega na teleportowaniu ryb z miejsca a do b? Bardzo chciałabym, żebyśmy kiedyś przyjechali tu razem, chociaż na jedno popołudnie.
M.
ps Morfina coś przebąkuje, że będzie miał dla mnie coś do roboty i chyba nie chodzi o malowanie. Boje się, że nie dam rady.
pps Zabrałam się za projektowanie kart, co myślisz o takiej śmierci? ToBe pozował.
ppps. Ej powiedz, że w każdym szanującym się domu co ma trzy piętra i piwnice i bibliotekę powinien być bogin w szafie, albo chociaż w piwnicy. Nie umiem przekonać reszty.
M.
ps Morfina coś przebąkuje, że będzie miał dla mnie coś do roboty i chyba nie chodzi o malowanie. Boje się, że nie dam rady.
pps Zabrałam się za projektowanie kart, co myślisz o takiej śmierci? ToBe pozował.
ppps. Ej powiedz, że w każdym szanującym się domu co ma trzy piętra i piwnice i bibliotekę powinien być bogin w szafie, albo chociaż w piwnicy. Nie umiem przekonać reszty.
do liściku dołączony był złożony grubszy papier ze szkicownika a na nim:
![[Obrazek: 0270c3dcca2aaf90bda95d67ea515623.jpg]](https://i.pinimg.com/564x/02/70/c3/0270c3dcca2aaf90bda95d67ea515623.jpg)