11.06.2024, 10:02 ✶
08/08/1972
ta książka jest zjebana nic mi nie wychodzi kurwa szkic stanął w płomieniach, a jeden kutas zaczął się ze mnie śmiać dopóki nie zmazałam mu jebanych ust dalej się śmiał, ale to może ja, może to moja głowa. Pierdole to Papcio, wkurwia mnie ta robota, wolę rysować bez pierdolenia się z tym całym zaklinaniem na chuj, przecież ludzie widzą o co mi chodzi o jaką emocję intencję cokolwiek wiedzą prawda? Przejebane to jest kurwa ten cały czarnuch powiedział że jak będę malować to mi sie polepszy i co i wcale nie jest lepiej jest gorzej nie mogę odłożyć tego jebanego ołówka pierdole to wszystko do niczego sie nie nadaje powinnam zdechnac na tym jebanym beltane z alastorem jest gorzej jestem dla niego kula u nogi to wszystko moja wina nie umiem sobie poradzic nienawidze tego miejsca w ktorym jestem tego miesnego worka w ktorym siedze chcialabym kiedys poczuc ze to ma jakikolwiek sens. że to nie jest sen.
myslisz ze bylabym dobrym aurorem? chyba przestalam sie oszukiwac ze to kiedykolwiek bylo w zasiegu moich mozliwosci
fiolet chroni
czarne chce zjeść fioletowe
czarne chce zjeść mnie
kto jest fioletem?
myslisz ze bylabym dobrym aurorem? chyba przestalam sie oszukiwac ze to kiedykolwiek bylo w zasiegu moich mozliwosci
fiolet chroni
czarne chce zjeść fioletowe
czarne chce zjeść mnie
kto jest fioletem?
wiadomość zapisana po drugiej stronie szkicu przedstawiającego jezioro pewnego mugolskiego ośrodka wypoczynkowego
![[Obrazek: 0f7453222b7be3fb784ed55a0721f783.jpg]](https://i.pinimg.com/564x/0f/74/53/0f7453222b7be3fb784ed55a0721f783.jpg)