18.06.2024, 10:36 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2024, 10:38 przez Brenna Longbottom.)
02.08.72
Morpheusie,
mój najukochańszy brat uznał, że kalendarz charytatywny ze zdjęciami popularnych w socjecie czarodziejów to doskonała inicjatywa - i właściwie ma rację, jestem pewna, że niektórzy zainteresowani kupią sami po 100 kopii, żeby rozdać je znajomym, niektórzy czarodzieje by powiesić je na ścianie, a jeszcze inni, by też powiesić je na ścianie i w niektórych rzucać rzutkami. Doskonała okazja, aby sfinansować kilka stypendiów. W imię wiecznego nepotyzmu oraz tego, że na pewno dobrze będziesz wyglądać w tiarze, pomyślałam, że spytam o udział najpierw Ciebie.
Całuję
Brenna
PS. Wciąż rozmyślam nad innymi kandydatami. Bardzo kusi mnie zaproszenie do tego projektu Thomasa Hardwicka, ale pewnie umarłby z zażenowania, poza tym obawiam się trochę, jak ludzie będą to potem komentować - jest trochę za dobrym człowiekiem i pewnie by się przejmował. No i jednak powinniśmy wybrać faktycznie tych, którzy są powszechnie znani. Jeżeli z kolei poprosimy kawalera numer jeden z Czarownicy czyli Owena Vespera, to Erik pewnie się śmiertelnie obrazi.
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.