• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn Whitecroft Street [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot

[09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
22.06.2024, 04:27  ✶  
Jakaś jego część mówiła mu, że ta rozmowa wcale nie miała należeć do przesadnie łatwych czy miłych, bo już na sam widok Pecivala ocenił go jako dupka. Wyglądał na takiego, kto bardzo dobrze odgrywał swoją rolę. Rolę przewodnika, osoby uduchowionej i oświeconej, ale wiele osób które sprawiały takie wrażenie, w pewnym momencie stawały się zbyt pełne siebie. Bulstrode jakoś przypuszczał, że jego i Macmillana ego razem, to było za dużo jak na jedno pomieszczenie.

Taki minimalizm jaki prezentował pokój, w którym teraz siedzieli, to nie był jego gust. Mimowolnie zastanawiał się czy Arcykapłan lubi takie klimaty, czy może jednak to tylko kolejna rzecz która dopełniała jego wizerunku mężczyzny poważnego, oddanego wierze i bogom których czcił kowen. A może w ogóle to była jakaś cela jak w klasztorach do umartwiania się i wrzucili tutaj te meble bo robili przemeblowanie w innym pokoju.

Atreus pokiwał głową, niby to pokornie zadowolony z tego wygospodarowanego dla niego czasu, ale powiedzmy sobie szczerze - właśnie nazwano go potrzebującym, a jemu tego typu słowa kojarzyły się z biedakami.

- Po kolei, tak? - wymruczał, próbując sobie przypomnieć, co on właściwie w tym liście nabazgrał, bo pisał go trochę tak, żeby przypadkiem Macmillan nie stwierdził, że szkoda mu czasu na to wszystko. - Zatem, zależy mi na tym, aby zrozumieć różnice między moją sytuacją, a tą innych osób które znalazły się w Limbo. Z tego zdążyłem dowiedzieć się do tej pory, i jakkolwiek by to nie brzmiało, znalazłem się w tak opłakanej sytuacji, ponieważ za późno pojawiłem się w Limbo. Wszedłem w portal w o wiele gorszym stanie jak inni, ale po rozmowach z nimi okazało się, że mieli doświadczenia, których ja nie miałem, a mianowicie spotkali się tam z osobami, które były dla nich ważne. To ich energia pozwoliła im obudzić się tak szybko i bez pomocy kowenu, podczas gdy ja... - wzruszył ramionami. - Chciałbym zrozumieć czego właściwie musiała dokonać Szanowna Arcykapłanka i w jaki sposób. Nie uzyskałem energii od... ducha - czy jak to tam nazwać. - Ale efekt został osiągnięty taki sam lub zbliżony w bardzo dużym stopniu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Atreus Bulstrode (1551), Mirabella Plunkett (1334)

Wiadomości w tym wątku
[09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Atreus Bulstrode - 12.06.2024, 17:34
RE: [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Mirabella Plunkett - 13.06.2024, 10:23
RE: [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Atreus Bulstrode - 22.06.2024, 04:27
RE: [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Mirabella Plunkett - 29.06.2024, 11:19
RE: [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Atreus Bulstrode - 30.06.2024, 22:39
RE: [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Mirabella Plunkett - 11.07.2024, 09:48
RE: [09.07.1972] Not yet corpses. Still, we rot - przez Atreus Bulstrode - 23.07.2024, 23:10

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa