24.06.2024, 22:02 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2024, 23:16 przez Neil Enfer.)
Dobry, sory, znów mam pytanie. Wg jakich kryteriów jest oceniane opisanie eutierrii? Jest za to odznaka, a opis święta jest dość ogólny i każdy może uznać, że dla niego eutierria to coś, a dla innego to coś. Trzeba jakoś specjalnie tytułować czy oznaczać taką fabułę na tę odznakę? Czy trzeba idk opisać jak postać ma jakąś magiczną fazę? Wystarczy jakiś mocniejszy spacer dla postaci?
No i ediciki lecą
Czy w magicznym londynie jest prąd? Bo ja gadam o lodówkach i mikserach, a jak nie ma telefonów, to może i prądu nie ma. Czy mam udawać, że są te rzecyz zasilane magicznym pądem idk czy coś.
Btw odkryłam ograniczenie 12 emotek na 1 post. Jest możliwość zwiększenia tego limitu? Bo sobie emotkami oznaczam sumy w terminarzu postaci.
No i ediciki lecą
Czy w magicznym londynie jest prąd? Bo ja gadam o lodówkach i mikserach, a jak nie ma telefonów, to może i prądu nie ma. Czy mam udawać, że są te rzecyz zasilane magicznym pądem idk czy coś.
Btw odkryłam ograniczenie 12 emotek na 1 post. Jest możliwość zwiększenia tego limitu? Bo sobie emotkami oznaczam sumy w terminarzu postaci.