29.06.2024, 22:17 ✶
-> czy przekazywanie przedmiotów z Lammas zgłaszamy teraz w odpowiednim temacie, czy dopiero jak wlecą do profilu? (Of course mówię o przekazaniu po napisaniu posta, gdzie się go oddaje i mając uzasadnienie na przekazanie, zgodnie z opisem)
Zgłoście to jak wam je dopiszę, żeby się to później nie myliło.
Postaram się wyczyścić ten temat niedługo. Oczywiście fabularnie możesz przekazać te przedmioty już teraz.-> jeśli wylosowałam lusterko dwukierunkowe, to przekazanie jednego z nich też mam zgłosić, czy itemek po prostu zostaje u mnie, a ja sobie sama uznaję, kto ma to bliźniacze?
Myślę, że wygodnie dla wszystkich będzie, jeżeli przekazanie jednego lusterka też będziemy zgłaszali, bo będzie wiadomo po karcie kto się z kim może szybko skontaktować.
-> czy jeśli w jednej sesji pisze się raz postacią, raz bardem (np. wydarzenia czy coś), powinno się ją rozliczyć z postaci, z barda, samemu się wybiera, czy liczy się i jako jedno, i jako drugie? (Jeśli na obu ma się pełną sesję)
Z postaci. Ale jeżeli to jest wydarzenie, które prowadzisz, to możesz odebrać za to odznakę za prowadzenie wydarzenia.
Oh darling, it's so sweet
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.