• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Dash - puchacz zwyczajny Sebastiana

Dash - puchacz zwyczajny Sebastiana
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
07.07.2024, 21:23  ✶  
25.05.72,
Londyn
Szanowny Panie Travers,

Muszę przyznać, że z pewnym zaskoczeniem czytałem otrzymaną od pana wiadomość, gdyż zawartych w nim informacji zwyczajnie się nie spodziewałem. Dziękuję jednak za pamięć o mnie i informację dotyczącą tego, co można dostrzec w Dolinie Godryka. Niestety - oprócz świadomości, nie mogę nic na ten temat zrobić, może oprócz rozjaśnienia panu nieco tej sytuacji. Z tego co mi wiadomo, wydarzenia Beltane mocno wpłyneły na samą Doline Godryka, a obrazy które pan widział, są jednym ze sposobów, w jakie prezentują się tamtejsze magiczne aberracje. Jest to jedna z wielu rzeczy, jaką można tam dostrzec, a która nie ma pokrycia z wydarzeniami fizycznego świata. Jest to też kwestia, którą bada i zajmuje się aktywnie Departament Tajemnic - na pewno mógł pan zobaczyć, albo przynajmniej usłyszeć, że Polana Ognisk znajduje się aktualnie pod ich jurysdycją.

Rozumiem, że spacerował pan przez park, ale zawodowa przezorność każe mi przynajmniej w podzience ostrzec i przypomnieć, by unikał pan samej Kniei, szczególnie biorąc pod uwagę, że w zeszłym tygodniu na terenie Doliny miały miejsce liczne incydenty.

Jeszcze raz dziękuję,
Atreus Bulstrode
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Wiadomości w tym wątku
Dash - puchacz zwyczajny Sebastiana - przez Sebastian Travers - 29.07.2023, 22:54
RE: Dash - puchacz zwyczajny Sebastiana - przez Atreus Bulstrode - 07.07.2024, 21:23

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa