10.01.2023, 23:05 ✶
—13/04/1972—
misternie zapieczętowana woskiem notatka wylądowała na biurku Castiela z samego rana, czekając tylko, aż zostanie odczytana
Castielu,
Tak, przemyślałem Twoją propozycję i postanowiłem wziąć udział w badaniach. Rozmawiałem również o tym z Brenną. Nie wydaje się zachwycona, jednak czułem się w obowiązku podzielić z nią wszelkimi informacjami, jakich mi udzieliłaś. Zapewne odezwie się do Ciebie niedługo, ponieważ pragnie towarzyszyć nam podczas naszych... działań.
PS. Ach, Brenna prosiła o przesłanie jej kopii wszelkiej dokumentacji na temat Twoich planów.
PPS. Lepiej zrobić to szybciej, niż później, bo może być gotowa dostać je w swoje ręce na własną rękę.
Tak, przemyślałem Twoją propozycję i postanowiłem wziąć udział w badaniach. Rozmawiałem również o tym z Brenną. Nie wydaje się zachwycona, jednak czułem się w obowiązku podzielić z nią wszelkimi informacjami, jakich mi udzieliłaś. Zapewne odezwie się do Ciebie niedługo, ponieważ pragnie towarzyszyć nam podczas naszych... działań.
Pozdrawiam
Erik
PS. Ach, Brenna prosiła o przesłanie jej kopii wszelkiej dokumentacji na temat Twoich planów.
PPS. Lepiej zrobić to szybciej, niż później, bo może być gotowa dostać je w swoje ręce na własną rękę.
odpowiedź na wiadomość
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞