• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna Dziurawy Kocioł v
1 2 Dalej »
lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw

lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw
Architekt Ścieżek
Up, below, so far
Nothing happens in the dark

Are you still afraid?
sława
IV
krew
mugolak
genetyka
—
zawód
akrobata cyrkowy, wynalazca
Wyzywająco ubrany mugolak, od razu sprawiający wrażenie ekscentrycznego (w wyraźnie prowokatywny sposób) lub wywodzącego się z nizin społecznych. Ma 176 centymetrów wzrostu. Ciemnobrązowe oczy. Włosy czarne, kręcone - w gorsze dni chodzi roztrzepany i skołtuniony, w lepsze, po zastosowaniu Ulizanny na mokre strąki, wygląda tak bajecznie, że masz ochotę zatopić palce w puszystych loczkach. Ma przebite uszy i wiele tatuaży. Najbardziej charakterystyczne z nich znajdują się na plecach (wielkie, anielskie skrzydła) i kroczu (długi, chiński smok oplatający jego przyrodzenie i uda). Do tego ma wiele blizn od ran kłutych i zaklęć, a także samookaleczeń. Sporo z nich to ślady po przypalaniu papierosami. Ze względu na daltonizm monochromatyczny ubiera się wyłącznie na czarno. Przy pasku nosi sznurki, łańcuchy, noże, czasami kombinerki i inne narzędzia, których używa do pracy. Jest człowiekiem bardzo wysportowanym, jego ciało jest wyrzeźbione, ale nigdy nie skupiał się na budowaniu masy i siły mięśniowej. Ma 32 lata, ale uzależnienie od substancji odurzających i alkoholu sprawia, że jest wizualnie o kilka lat starszy.

The Edge
18.08.2024, 13:29  ✶  
Idąc do stolika, spodziewał się po tym spotkaniu różnych rzeczy, ale na pewno nie takiego, nawet nie bliskiego obrotu spraw. Coś w jego oku błysło, kiedy zadała swoje pytanie, ale nim zebrał się w sobie na odpowiedź, Olivia kontynuowała swoją wypowiedź i nie powiedział już nic - zamiast tego przez kilka sekund powstrzymywał atak śmiechu, którym i tak ostatecznie parsknął, ledwo zasłaniając usta łokciem w akompaniamencie trzeszczenia skórzanych ubrań i dźwięków obijania się o siebie noszonego na sobie i przy sobie żelastwa.

- Za co mnie masz niby przepraszać? - Naprawdę nie rozumiał co oni wszyscy... a może co one wszystkie miały z tym przepraszaniem, bo Laurenta w gruncie rzeczy też można było wrzucić do worka z babami. - Ty to musisz mieć stresujące życie Olivka. Chciałem cię zagadać, bo wydawało mi się to zabawne, a w odpowiedzi dostaję jakieś reakcje obronne o kaktusie i ex-stalkerze. Naprzykrza ci się ten Isaac? - Wypił większy łyk ze swojej szklanki i ściągnął z siebie kurtkę, wieszając ją na oparciu krzesła. Momentalnie zaczął się też na nim bujać i ten striptiz z pewnością był częścią przedstawienia - przykrótka, czarna bluzka, popularna wśród mugolskiej młodzieży, obnażała wyrzeźbiony brzuch i ręce. Popisywał się i jednocześnie w jakiś sposób podprogowo sugerował, że owszem mógłby coś z tym zrobić. Nie z takimi miernotami sobie radził - ale o takie rzeczy mogli prosić go ludzie darzeni przez Crowa sympatią. Olivia była tylko i wyłącznie ciekawa.

Zbliżył się do blatu, oparł na nim łokciami i niemal na nim wyłożył, skracając dystans pomiędzy nimi. Może Bletchley miał trochę racji i miał w sobie coś z kota. Z takiego kota wykładającego się na wszystkich i wszystkim, kiedy tego chciał, domagając się uwagi i pieszczot. Nie był w tym jednak sugestywny w erotyczny sposób - sprawiał teraz wrażenie kompletnego ekscentryka. Tylko i aż.

- Jak potrzebujesz się wygadać albo wyszaleć, to przypadkiem mam dzisiaj wolny wieczór.

A później coś do niego dotarło.

- Aaaa, tak to byłem ja. Używałem wtedy pseudonimu scenicznego. - Cofnął się nieco, ale wcale nie zgubił swojego uśmiechu. - Podobało ci się?

Oh darling, it's so sweet
you think you know how crazy I am.

My mind is a hall of mirrors.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Olivia Quirke (1695), The Edge (1741)

Wiadomości w tym wątku
lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez The Edge - 01.08.2024, 23:20
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez Olivia Quirke - 15.08.2024, 22:36
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez The Edge - 16.08.2024, 15:02
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez Olivia Quirke - 17.08.2024, 19:49
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez The Edge - 18.08.2024, 13:29
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez Olivia Quirke - 26.08.2024, 01:00
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez The Edge - 22.09.2024, 14:19
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez Olivia Quirke - 26.09.2024, 11:54
RE: lato 1972, 7 sierpnia // dziewczyna z paczki prezerwatyw - przez The Edge - 03.11.2024, 17:55

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa