• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Dalej »
[24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru

[24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
05.10.2024, 03:26  ✶  
Atreus westchnął sobie cicho pod nosem, słysząc rzeczowe pytania Brenny, bo coś przeczuwał jakim typem człowieka był Marian. Dokładnie takim, który wszędzie dopatrywał się konkurencji i ze ktoś by mu podłożył świnię, głównie dlatego że sam preferował tego rodzaju wybiegi. A jego słowa, no kto by się spodziewał, potwierdziły tylko domysły aurora. Ale Fontanna Losu? Oczywiście, że musiał sobie wybrać największego konkurenta na Horyzontalnej. Zawsze trochę rosło ego i człowiekowi było lepiej, kiedy taki kolos przejmował się maluczkimi. Bulstrode skrzywił się odrobinę bo pewnie jakby poszli do wspomnianego konkurenta, to by zostali tam zwyczajnie wyśmiani, a połowa zapytałaby co to ta Dziupla.

- A zgłaszali państwo wcześniej sprawę? - zapytał Atreus grzecznie. Brenna słusznie mogła mieć obawy, że niekoniecznie takie zachowanie mogło mu się podobać, bo tego palucha to se Marian mógł w wiadome miejsce wsadzić, ale w tym konkretnym momencie bawił się zbyt dobrze by zwrócić na to uwagę. Marian był idealnym materiałem na to, by naśmiewać się z jego niedoli, bo najpewniej sam był wszystkiemu winny. Jak na komendę też, mężczyzna poczerwieniał, bo odpowiedź chyba brzmiała nie.

Marian otworzył i zamknął usta, marszcząc przy tym brwi, wyraźnie oburzony tymi oszczerstwami, ale kiedy Brenna się ponownie odezwała, powoli się rozpogodził. Spojrzał na żonę, ona na niego, wymienili jakieś porozumiewawcze spojrzenia, wzruszyli ramionami...
- Wie pani co, to nie jest taki głupi pomysł. Ale jak nie zadziała, to znowu wniosę skargę! - uniósł groźnie palucha, tym razem w kierunku Longbottom.

- Ma pan na myśli, że wreszcie wniesie pan skargę? - pomógł mu dobrotliwie Atreus, a Marian zatrząsnął się.

- Wie pan co, ja nie życzę sobie takich insynuacji. Jestem przykładnym obywatelem i nie zasłużyłem na to wszystko - machnął ręką oburzony. - Żyły sobie wypruwam dzień w dzień, płacę podatki, które stanowią państwa pensję, a to znaczy że jestem tak trochę państwa przełożonym i JA SOBIE NIE ŻYCZĘ! - żona poklepała go po ramieniu.

- Dobrze, dobrze. Już spokojnie. Sprawdzimy tego Ferdynanda, tak? Tylko niech pan da jego adres i jeszcze powie, kiedy zaczęły się te zgromadzenia na nieistniejący wiec.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Atreus Bulstrode (1701), Brenna Longbottom (1809)

Wiadomości w tym wątku
[24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Atreus Bulstrode - 01.10.2024, 08:34
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Brenna Longbottom - 01.10.2024, 08:56
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Atreus Bulstrode - 01.10.2024, 09:15
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Brenna Longbottom - 01.10.2024, 09:33
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Atreus Bulstrode - 01.10.2024, 10:09
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Brenna Longbottom - 01.10.2024, 10:23
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Atreus Bulstrode - 03.10.2024, 04:54
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Brenna Longbottom - 03.10.2024, 08:42
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Atreus Bulstrode - 05.10.2024, 03:26
RE: [24.08.1972] Czarodziej, goblin i charłak wchodzą do baru - przez Brenna Longbottom - 05.10.2024, 09:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa