Podsumowanie
Jako mistrzyni gry przyznaję 30 punktów doświadczenia każdemu uczestnikowi wydarzenia, który spełnił podstawowe warunki (1500 słów w wątku głównym lub wątkach pobocznych) oraz 10 punktów doświadczenia za każde zrealizowane zadanie dodatkowe.
Informuję również, że w ramach tego wydarzenia można zgłosić do odznaki dwa scenariusze - pierwszy to główny wątek wesela (lub jeden wybrany wątek poboczny) oraz jeden wątek z wylosowanym zadaniem pobocznym (małe katastrofy itd.). Tak, jeżeli ktoś nie rozumie tego, co tutaj napisałam, to może dopytać mnie indywidualnie.
40 PD
Rodolphus Lestrange
Erik Longbottom
Anthony Shafiq
Morpheus Longbottom
Charlotte Kelly
Atreus Bulstrode
Jonathan Selwyn
Geraldine Yaxley
30 PD
Lorraine Malfoy
Alexander Mulciber
Lyssa Mulciber
Ambrosia McKinnon
Eden Lestrange
Maeve Chang
Camille Delacour
Laurence Lestrange
Florence Bulstrode
Christopher Rosier
Victoria Lestrange
Laurent Prewett
Sauriel Rookwood
Millie Moody
The Edge
Vakel Dolohov
Louvain Lestrange
Perseus Black
0 PD
-
Jeżeli ktoś zapomniał zgłosić się pod odznakę lub błędnie myślał, że nie może jej otrzymać (na przykład dlatego, że gra postacią drugoplanową), proszę o kontakt prywatny.
Informuję również, że w ramach tego wydarzenia można zgłosić do odznaki dwa scenariusze - pierwszy to główny wątek wesela (lub jeden wybrany wątek poboczny) oraz jeden wątek z wylosowanym zadaniem pobocznym (małe katastrofy itd.). Tak, jeżeli ktoś nie rozumie tego, co tutaj napisałam, to może dopytać mnie indywidualnie.
Czarne Wesele
40 PD
Rodolphus Lestrange
Erik Longbottom
Anthony Shafiq
Morpheus Longbottom
Charlotte Kelly
Atreus Bulstrode
Jonathan Selwyn
Geraldine Yaxley
30 PD
Lorraine Malfoy
Alexander Mulciber
Lyssa Mulciber
Ambrosia McKinnon
Eden Lestrange
Maeve Chang
Camille Delacour
Laurence Lestrange
Florence Bulstrode
Christopher Rosier
Victoria Lestrange
Laurent Prewett
Sauriel Rookwood
Millie Moody
The Edge
Vakel Dolohov
Louvain Lestrange
Perseus Black
0 PD
-
Jeżeli ktoś zapomniał zgłosić się pod odznakę lub błędnie myślał, że nie może jej otrzymać (na przykład dlatego, że gra postacią drugoplanową), proszę o kontakt prywatny.
@Rodolphus Lestrange, @Erik Longbottom, @Anthony Shafiq, @Morpheus Longbottom, @Charlotte Kelly, @Atreus Bulstrode, @Jonathan Selwyn, @Geraldine Yaxley, @Lorraine Malfoy, @Alexander Mulciber, @Lyssa Mulciber, @Ambrosia McKinnon, @Eden Lestrange, @Maeve Chang, @Camille Delacour, @Laurence Lestrange, @Florence Bulstrode, @Christopher Rosier, @Victoria Lestrange, @Laurent Prewett, @Sauriel Rookwood, @Millie Moody, @The Edge, @Vakel Dolohov, @Louvain Lestrange, @Perseus Black
Spóźnieni