• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[lato 72] Kim jest Adrian M.?

[lato 72] Kim jest Adrian M.?
Holding The Grudge
do dilfs
not drugs
krew
genetyka
zawód
Wysoki na 183 centymetry wzrostu, umięśniony, chociaż nie tak wysportowany jak większość Aurorów. Ubiera się w mundur, który nosi dumnie, lub w proste, kolorowe koszule, marynarki i spodnie od garnituru. Błękitne oczy i ciepły uśmiech sprawiają, że jego spojrzenie stopiło już niejedno serce.

Orion Bulstrode
19.10.2024, 17:09  ✶  
Jeśli cała ta sytuacja miała jakiekolwiek plusy, to był nim fakt, że miał okazję na nieco dłuższą współpracę z Brenną. Już wcześniej cenił jej profesjonalizm oraz wartości, którymi kierowała się zarówno w pracy jak i poza nią, ale teraz miał okazję przekonać się o tym, że prywatnie była naprawdę miłą osobą. Nawet w tak specyficznej i mimo wszystko trudnej sytuacji była wstanie wywołać u niego uśmiech. Naprawdę miłe towarzystwo.
—  Klub najmłodszych dzieci... — powtórzył cicho, lekko kręcąc przy tym głową. To naprawdę nie był odpowiedni moment, ale hej, nie ze swojej winy wpadł w ten nieco głupkowaty nastrój. — Chyba już wiem, czego będzie dotyczyło moje najbliższe śledztwo — rzucił tylko w jej stronę, po czym skupił się nieco bardziej na ich aktualnej sytuacji. Nawet jeśli rozmowa była przyjemna, wolał ją kontynuować, gdy już opuszczą to mieszkanie. Im więcej czasu tutaj spędzą, tym większe było ryzyko na to, że ktoś ich przyłapie. Nie chciał, żeby ich podejrzany nabrał podejrzeń, szczególnie teraz, gdy jeszcze nie mieli na niego nic pewnego. Znalezione dokumenty utwierdziły go w przekonaniu, że znaleźli właściwą osobę. Niestety jakieś stare sprawy nie stanowiłyby dowodu, który mogli przedstawić swoim przełożonym.
Jeszcze chwilę temu czuł się całkiem dobrze, niemal pozytywnie, ale im dłużej analizował całą tę sytuację, tym bardziej przybijała go świadomość tego, jak aktualnie wyglądał świat. Czy ktokolwiek mógł się teraz czuć bezpiecznie?
— Tak, mi też jest przykro — westchnął, zerkając jeszcze w stronę znalezionych dokumentów. — Chociaż tyle, że wciąż możemy próbować coś z tym robić — dorzucił jeszcze w stronę Brenny. Tak, zdecydowanie miał zamiar rozwiązać tę sprawę i znaleźć Basila. Dni Adriana Harta były policzone. Co do tego nie miał żadnych wątpliwości.
— Zdecydowanie zbyt dużo tych przypadków. Przegrzebię nasze archiwum, ale będę potrzebował nieco czasu. Będę musiał zrobić to w miarę ostrożnie, żeby nie ściągnąć na siebie niechcianej uwagi. Sprawdzę, co znajdę na temat tej starej sprawy. No i sprawdzę, czy pan Hart ma na sumieniu jakieś inne zdarzenia — zadeklarował, kiwając przy tym lekko głową. Świadomość, że mógł trzymać się jakiegoś planu, działała na niego wręcz uspokajająco.
— Nie wiem, czy chcę pytać o Twoje możliwości, ale... dobry pomysł. Ja sprawdzę Ministerstwo, Ty samego Harta. Jeśli dostanę jakiejś nowej wizji to dam ci znać, ale... lepiej się nie nastawiać.
Gdy skończyli przeszukiwanie mieszkania, powoli wyszli, upewniając się, że wszystko pozostało na swoich miejscach. Teraz zostało im już tylko znaleźć dowody, które potwierdzą ich rosnące podejrzenia.

Koniec sesji
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Brenna Longbottom (2706), Orion Bulstrode (3073)

Wiadomości w tym wątku
[lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Brenna Longbottom - 30.07.2024, 18:27
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Orion Bulstrode - 12.08.2024, 14:48
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Brenna Longbottom - 14.08.2024, 15:43
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Orion Bulstrode - 21.08.2024, 15:48
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Brenna Longbottom - 22.08.2024, 17:26
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Orion Bulstrode - 29.08.2024, 21:29
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Brenna Longbottom - 31.08.2024, 12:14
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Orion Bulstrode - 12.09.2024, 16:58
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Brenna Longbottom - 14.09.2024, 12:09
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Orion Bulstrode - 10.10.2024, 02:14
RE: [lato 72] Kim jest Adrian M.? - przez Brenna Longbottom - 11.10.2024, 12:48