Podsumowanie
Dziwne rozmowy trwały jeszcze godzinę, po których wszystkich was zmroczyło. Wyglądało na to, że te historie, jakie chciano wam przekazać były niedokończone - tak jak i cała ta opowieść. A kto wie, co mogłoby z nich wyniknąć? Być może, jeżeli zechcecie wejść w to głębiej, znajdziecie odpowiedź na to pytanie.
Wydarzenie umarło z ciężarem po stronie prowadzącego - mimo wszystko włożono w nie energię, za którą zdecydowałam się przyznać każdemu punkty doświadczenia.
Wydarzenie umarło z ciężarem po stronie prowadzącego - mimo wszystko włożono w nie energię, za którą zdecydowałam się przyznać każdemu punkty doświadczenia.
Końcowe punkty doświadczenia
80 PD
Laurent Prewett
Mavelle Bones
70 PD
Brenna Longbottom
Hjalmar Nordgersim
60 PD
Dagur Nordgersim
Perseus Black
Ururu Marquez
40 PD
Atreus Bulstrode
Cain Bletchley
Geraldine Yaxley
Sebastian Macmillan
Victoria Lestrange
Guinevere McGonagall
30 PD
Augustus Rookwood
Cameron Lupin
Chester Rookwood
Florence Bulstrode
Heather Wood
Leo O'Dwyer
Olivia Quirke
Philip Nott
Samuel Carrow
Sebastian Travers
Ula Brzęczyszczykiewicz
Vespera Rookwood
Nora Figg
Erik Longbottom
20 PD
Alastor Moody
Bertie Bott
Eden Lestrange
Pandora Prewett
Laurent Prewett
Mavelle Bones
70 PD
Brenna Longbottom
Hjalmar Nordgersim
60 PD
Dagur Nordgersim
Perseus Black
Ururu Marquez
40 PD
Atreus Bulstrode
Cain Bletchley
Geraldine Yaxley
Sebastian Macmillan
Victoria Lestrange
Guinevere McGonagall
30 PD
Augustus Rookwood
Cameron Lupin
Chester Rookwood
Florence Bulstrode
Heather Wood
Leo O'Dwyer
Olivia Quirke
Philip Nott
Samuel Carrow
Sebastian Travers
Ula Brzęczyszczykiewicz
Vespera Rookwood
Nora Figg
Erik Longbottom
20 PD
Alastor Moody
Bertie Bott
Eden Lestrange
Pandora Prewett
Za udział w którejkolwiek części uczestnicy otrzymują odznakę:
Nikt nie utrzymuje odznaki Eutierrii, ponieważ wydarzenie nie zostało przeze mnie dokończone.
Nikt nie utrzymuje odznaki Eutierrii, ponieważ wydarzenie nie zostało przeze mnie dokończone.
@Laurent Prewett, @Mavelle Bones, @Brenna Longbottom, @Hjalmar Nordgersim, @Dagur Nordgersim, @Perseus Black, @Ururu Marquez, @Atreus Bulstrode, @Cain Bletchley, @Geraldine Yaxley, @Sebastian Macmillan, @Victoria Lestrange, @Guinevere McGonagall, @Augustus Rookwood, @Cameron Lupin, @Chester Rookwood, @Florence Bulstrode, @Heather Wood, @Leo O'Dwyer, @Olivia Quirke, @Philip Nott, @Samuel Carrow, @Sebastian Travers, @Ula Brzęczyszczykiewicz, @Vespera Rookwood, @Nora Figg, @Erik Longbottom, @Alastor Moody, @Bertie Bott, @Eden Lestrange, @Pandora Prewett
Cokolwiek dalej?
Jeżeli ktoś chce poznać zakończenia historii swoich mugolskich sąsiadów, znajomych - może zgłosić się do mnie w moim wątku kontaktu z mistrzem gry. Otrzyma ode mnie indywidualną rozgrywkę lub wskazówkę, której nie będę punktowała dodatkowo, ale przedstawi ona domknięcie przewidziane przeze mnie dla każdej z tych postaci. Zaznaczam jednak, że prośbę spełnię dopiero, wtedy kiedy poczuję się na siłach, żebyśmy nie skończyli jak ostatnio. Dziękuję za cierpliwość.

there is mystery unfolding