• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Florence Bulstrode

Florence Bulstrode
Dama z Lumos
krew
genetyka
zawód
Kasztanowe włosy zwykle ma ciasno spięte, odsłaniając bladą, trochę piegowatą twarz. Oczy ma jasne, o uważnym spojrzeniu. Około metr sześćdziesiąt dziewięć wzrostu.

Florence Bulstrode
21.10.2022, 22:56  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2024, 11:50 przez Florence Bulstrode.)  

Oto profil twojej postaci

Magomedyczka, w sercu wciąż Krukonka, perfekcjonistka, najstarsza z rodzeństwa Bulstrode. Jedna z wielu czarodziejów, w żaden sposób nie wyróżniająca się z tłumu, niekoniecznie ciekawa, ale jak każdy chyba człowiek: mająca wiele oblicz.
Florence uzdrowicielka - oddana pracy i pacjentom.
Florence koleżanka z pracy - irytująca współpracowników perfekcjonizmem i oschłym podejściem.
Florence wykładowczyni i opiekunka stażystów - nie wykazująca zmiłowania, surowa i zawsze trzymająca dystans. Jak głoszą plotki, pozbawiona serca.
Florence znajoma - utrzymująca lekki dystans, zwykle uprzejma... jeżeli cię nie lubi, również, chociaż wtedy czuć od niej powiewy arktycznego chłodu.
Florence starsza siostra i starsza kuzynka Bulstrodów i Prewettów - mająca serce zaskakujące miękkie wobec młodszych krewnych, którymi w przeszłości się opiekowała.
Florence przyjaciółka - wybiegnie w środku nocy na twoje wyzwanie, i przynajmniej spróbuje być dobrym człowiekiem.

Tablica

[Obrazek: 8h3Pvri.png]

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie, nieco starszą, spokojną i usatysfakcjonowaną z tego, jak potoczyło się moje życie
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... martwych braci
♦ Amortencja pachnie mi... szałwią, pergaminem i lawendą
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Finite
♦ Mój patronus przyjmuje formę... słowika
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... dziedzina, której wolę nie zgłębiać: i tak zbyt często widzę przyszłość
♦ Czarna magia? Cóż... sprawia mnóstwo problemów i zwiększa liczbę pacjentów na oddziale
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... zostanie uzdrowicielem w świętym Mungu, ale odkrycie, że stażyści uznali mnie za tego uzdrowiciela, którego boją się najbardziej, też było miłe
♦ Stoję po stronie... pacjentów
♦ Moje serce należy do... mojej pracy.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Florence Bulstrode - przez Florence Bulstrode - 18.10.2022, 23:10
RE: Florence Bulstrode - przez Eutierria - 21.10.2022, 22:55
RE: Florence Bulstrode - przez Eutierria - 21.10.2022, 22:56
RE: Florence Bulstrode - przez Florence Bulstrode - 21.10.2022, 22:56
RE: Florence Bulstrode - przez Florence Bulstrode - 17.11.2022, 19:17
RE: Florence Bulstrode - przez Florence Bulstrode - 17.11.2022, 19:18
RE: Florence Bulstrode - przez Florence Bulstrode - 17.11.2022, 19:21